Libnet.ro
UNICEF

08:30

Amenzi mai mari pentru cei care nu respecta regimul starii de urgenta. Romanii risca sanctiuni de 20.000 de lei

Antena3 Antena3,
Amenzi mai mari pentru cei care nu respecta regimul starii de urgenta. Romanii risca sanctiuni de 20.000 de lei

Ordonanta de urgenta privind majorarea amenzilor pentru nerespectarea regimului starii de asediu si starii de urgenta a fost publicata in Monitorul Oficial, a anuntat Grupul de Comunicare Strategica. continuă pe Antena3

Amenzi mai mari pentru apelarea abuziva a 112. Legea a fost promulgata de Iohannis

Legea care prevede sanctiuni mai aspre pentru apelarea abuziva a numarului unic de urgenta 112, introducand si obligatia de a presta munca in folosul comunitatii pentru cei care suna abuziv la numarul de urgenta, a fost promulgata marti de presedintele Klaus Iohannis.

Coronavirus: Amenzi mai mari, incepand de joi, pentru romanii care nu respecta restrictiile impuse prin ordonantele militare

Romanii care nu respecta restrictiile impuse prin ordonantele militare, ca urmare a starii de urgenta din cauza coronavirusului, vor plati amenzi mai mari incepand de joi. Sanctiunile vor ajunge pana la 20. 000 de lei.

Anuntul BNR pentru cei care au carduri bancare si fac retrageri de la bancomat. Sfatul expres al guvernatorului Mugur Isarescu

Inca din primele zile ale declararii starii de urgenta in Romania, in zona bancara din Romania a fost mare agitatie. Astfel ca, retraagerile de numerar au atins nivel record. Anuntul BNR pentru cei care au carduri bancare si fac retrageri de la bancomat Criza generata de coronavirus a paralizat o lume intreaga. A ajuns si .

Care sunt noile amenzi pentru romanii care nu respecta restrictiile. Sunt si de 20 de ori mai mari

Amenzi de 20 de ori mai mari pentru romanii care nu respecta restrictiile ordonantelor militare. A fost deja elaborat un proiect de ordonanta, pus in procedura de transparenta decizionala. Noile amenzi pentru romanii care nu respecta restrictiile Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne MAI) Bogdan Despescu a anuntat, duminica seara, ca a fost elaborat .

COVID-19. Vanzari record, cu pana la 625% mai mari pentru unele categorii de alimente, in prima saptamana de restrictii: Romanii au cumparat cantitati uriase de conserve de carne, alcool pur, drojdie si hartie igienica

In perioada 9-15 martie, statisticile arata ca romanii au golit la propriu rafturile magazinelor. A fost prima saptamana in care s-au anuntat restrictii din cauza pandemieid e coronavirus si tot prima.

Supriza Netflix pentru cei care stau acasa: de cand poti sa vezi Miami Bici

Da, Miami Bici vine pe Netflix mai repede decat te-ai fi asteptat. Miami Bici e cel mai mare succes romanesc in cinema din ultimele trei decenii. A strans, in perioada in care a rulat in.

Ordonanta militara 4 creste amenzile pentru cei care incalca restrictiile Amenda minima pentru persoanele fizice - 2.000 de lei Pentru persoanele juridice - 10.000 de lei

Amenzile minime pentru incalcarea ordonantelor militare vor creste pentru persoanele fizice de la 100 de lei la 2. 000 de lei, in timp ce amenzile minime pentru persoanele juridice cresc la 10. 000 de lei, porivit unui proiect de Ordonanta de Urgenta a Guvernului initiat de Ministerul Afacerilor Interne.

Amenzi de 20 de ori mai mari pentru incalcarea Ordonantelor Militare

Ministerul Afacerilor Interne a propus majorarea semnificativa a amenzilor, de la un minim de 100de lei la 2. 000 de lei, pentru persoanele ce se deplaseaza in afara locuintei fara unul dintre motivele permise, in contextul in care Romania a ajuns la 2. 000 de cazuri de infectii cu noul coronavirus.

Apelul unui medic pentru cei care si-au pierdut increderea in cei cu halate albe. Asa cum suntem, unii iubiti, adulati, altii urati si dispretuiti, aveti nevoie de noi

Medicul pediatru Mihai Gafencu, presedintele Salvati Copiii filiala Timisoara, care a lansat un mesaj pentru cei care ii pun la zid pe doctorii, tocmai acum cand e mai mare nevoie de ei.

Cei mai mari artisti au cantat de acasa. Vezi tot show-ul inedit! VIDEO

Duminica noaptea, unii dintre cei mai mari artisti ai lumii si-au unit fortele pentru un concert caritabil, complet neconventional. Iata aici tot show-ul inedit in care artisti de top au cantat de acasa! .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )