Libnet.ro
UNICEF

23:30

Start Up 4 Diaspora, un proiect pentru romanii din strainatate pentru afaceri cu profil non-agricol

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Start Up 4 Diaspora, un proiect pentru romanii din strainatate pentru afaceri cu profil non-agricol

Proiectul Start Up 4 Diaspora are ca obiectiv promovarea si dezvoltarea antreprenoriatului in randul romanilor din strainatate, prin sustinerea infiintarii de intreprinderi cu profil non-agricol in zona urbana din regiunile nord-est, sud-est si. continuă pe Wall-Street Ro

Proteste in diaspora. Romanii din strainatate, solidari cu protestatarii

Romanii au protestat si peste hotare. Mai multi oameni s-au strans in capitalele europene pentru a-si exprima nemultumirea fata de deciziile actualului Guvern in ceea ce priveste.

Cum sunt vanati medicii romani de spitalele din strainatate. Ce salarii li se ofera

Clinicile din strainatate ofera peste 1. 500 de munca medicilor din Romania in cadrul targului Cariere in Alb ce se desfasoara sambata la Sala Palatului din Capitala.

REZIST. Si romanii din Italia se alatura protestelor anti-PSD

Si comunitatea romaneasca din Italia se pregateste de proteste. Se anunta mari proteste de strada in Bucuresti, dar romanii din Milano doresc sa participe la manifestarile din 5 Noiembrie.

Amenzi pentru romanii care pleaca mai mult din tara. Anunt de ultima ora facut de ANAF

Fiscul a avertizat in mod repetat ca romanii care pleaca din tara pentru perioade mai lungi trebuie sa depuna un chestionar in urma caruia ANAF stabileste daca acestia trebuie sa mai achite.

Veste proasta pentru romanii cu credite. Indicele ROBOR a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut miercuri pana la nivelul de 1,89%, cel mai mare din noiembrie 2014.

I-A MURIT SOTIA acum 11 ani si a ramas SINGUR cu 4 copii. Acum, la poarta lui scrie SUNA si iL CAUTA ROMANII din toata tara! (FOTO)

Unele povesti scot in evidenta puterea de lupta si caracterul oamenilor implicati. Din acest punct de vedere, Romania e plina de povesti acre arata puterea oamenilor din partea locului. Paul Ioan.

Ludovic Orban anunta victoria liberalului Florin Oancea la alegerile pentru Primaria din Deva: Victorie imensa pentru PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, duminica seara, ca Florin Oancea, candidatul partidului pentru Primaria Devei, a castigat alegerile locale din acest oras. Este sigur. Liberalul Florin Oancea a castigat primaria Devei. Victorie imensa a PNL si un mare castig pentru deveni, a scris Ludovic Orban pe Facebook.

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )