Libnet.ro
UNICEF

01:05

Amenzi totale de 29 milioane euro pentru Mega Image, Metro, Real si Selgros

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Amenzi totale de 29 milioane euro pentru Mega Image, Metro, Real si Selgros

Consiliul Concurentei CC) a amendat retailerii Mega Image, Metro, Real si Selgros cu o suma totala de peste 127,32 milioane lei 29 milioane euro), acuzate de fixarea preturilor, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE2 Amenzi de aproape 35 milioane de euro pentru fixarea preturilor intre retailerii Metro, Real, Selgros, Mega Image si furnizorii acestora in perioada 2005-2009/Selgros respinge categoric decizia si asteapta motivarea acesteia pentru a o ataca in i

Consiliul Concurentei a anuntat marti ca a sanctionat 25 de companii de pe piata comercializarii produselor alimentare 4 retaileri si 21 de furnizori ai acestora) cu amenzi in valoare totala de 154. 538 lei aprox. 35 milioane de euro). Sanctiunile au fost aplicate in cadrul investigatiei avand ca obiect intelegeri pentru fixarea preturilor intre retailerii Metro, Real, Selgros, Mega Image si furnizorii acestora, in perioada 2005-2009.

Octagon a alocat 8,1 milioane euro pentru contractele de constructii

Bilantul pe 2014 al companiei de constructii Octagon Contracting and Engineering cuprinde lucrari de constructii in valoare de 8,1 milioane euro pentru: proiecte noi in Bucuresti, Craiova, Slobozia, Arad si Deva), focus pe infrastructura si contractarea celei de a doua faze a proiectului de birouri Hermes Business Campus, arata un comunicat remis azi de companie.

Comisia Europeana anunta ca ii acopera Romaniei cheltuieli de peste 300 de milioane de euro pentru Autostrada Cernavoda - Constanta

Comisia Europeana a hotarat sa acopere costurile de constructie a tronsonului Cernavoda - Constanta din Autostrada Soarelui, finantat initial de statul roman printr-un imprumut, a anuntat, marti, executivul comunitar intr-un comunicat de presa emis de cabinetul comisrului european pentru Politica Regionala Corina Cretu.

Ponta, la Antena 3: Vila foarte mare din Snagov va fi vanduta, Basescu o poate doar cumpara cu 2,5 milioane euro

Vila 11 din Snagov a RA-APPS, de aproape 2. 200 metri patrati, va fi scoasa la vanzare, astfel ca Basescu nu o va mai putea avea ca resedinta decat daca va plati 2,5 milioane euro, suma de evaluare, a afirmat premierul Ponta, luni seara, la Sinteza zilei de pe Antena 3, precizand insa ca acesta nu a raspuns la imobilele oferite de catre regie.

Spaga de 2, 5 milioane de euro pentru senatorul Tudor Chiuariu in dosarul retrocedarilor in care este arestat Viorel Hrebenciuc

Senatorul Tudor Chiuariu, fost ministru al Justitiei si deputat de Bacau, este de astazi, 10 ianuarie, urmarit penal si se afla sub control judiciar dupa ce procurorii Anticoruptie au descoperit ca a pretins 2,5 milioane de euro pentru a interveni pe langa fostul prefect al Bacaului, dar si pe langa sefii de la Cadastru si Directia Silvica pentru urgentarea actelor in dosarul retrocedarii ilegale a peste 43 de mii de hectare de padure.

Retailerii Metro, Real, Selgros si Mega Image si 21 de furnizori, amendati de CC cu 35 milioane de euro

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 154 milioane lei circa 35 milioane euro) retailerii Metro, Real, Selgros si Mega Image si 21 de furnizori ai acestora, in cadrul investigatiei avand ca obiect intelegeri pentru fixarea preturilor in perioada 2005-2009.

Retailerii Metro, Real, Selgros si Mega Image si 21 de furnizori, amendati de CC cu 35 mil. de euro

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 154 milioane lei circa 35 milioane euro) retailerii Metro, Real, Selgros si Mega Image si 21 de furnizori ai acestora, in cadrul investigatiei avand ca obiect intelegeri pentru fixarea preturilor in perioada 2005-2009.

Selgros, Mega Image si Tymbark vor contesta in instanta amenzile Consiliului Concurentei

Selgros CashCarry respinge acuzatiile Consiliului Concurentei, care a amendat compania cu 6,6 milioane euro intr-o investigatie in urma careia a mai sanctionat 24 de companii, si arata ca asteapta motivarea deciziei pentru incepe actiunea in.

Comisia Europeana va acoperi cheltuieli de peste 300 de milioane de euro pentru Autostrada Cernavoda - Constanta

Comisia Europeana a hotarat sa acopere costurile de constructie a tronsonului Cernavoda - Constanta din Autostrada Soarelui, finantat initial de statul roman printr-un imprumut, relateaza HotNews. Prin.

Chiuariu, fost ministru al Justitiei, a cerut 2,5 milioane euro in dosarul retrocedarilor in care e arestat Hrebenciuc

Tudor Chiuariu a pretins 2,5 milioane de euro pentru a-l ajuta pe Paltin Sturdza sa obtina retrocedarea padurilor in valoare de peste 300 de milioane de euro. in acest dosar a fost arestat si Viorel Hrebenciuc, iar fata de senatorul Ilie Sarbu s-a inceput urmarirea penala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )