Libnet.ro
UNICEF

20:00

Amenzi usturatoare pentru cei care incearca sa fraudeze votul prin orice mijloace

B1 B1,
Amenzi usturatoare pentru cei care incearca sa fraudeze votul prin orice mijloace

Persoanele care isi fotografiaza sau isi filmeaza prin orice mijloace buletinul de vot in timpul exercitarii dreptului electoral vor primi o amenda cuprinsa intre 600 si 1. 000 de lei, a an. continuă pe B1

18 milioane de romani sunt asteptati la urne. Pentru prima data, votul va fi monitorizat informatic. M.A.I anunta sanctiuni aspre pentru cei care incearca sa incalce legea (VIDEO)

Urnele s-au deschis la ora 7. 00 si se vor inchide la ora 21. Romanii sunt asteptati sa isi aleaga primarii si consilierii municipali, judeteni si locali. in premiera, presedintii.

Gata cu votul ilegal. Noul sistem care ii depisteaza pe cei care vor sa puna stampila de doua ori

Gata cu votul ilegal. in premiera, la alegerile locale din 5 iunie se va folosi noul sistem care ii depisteaza, imediat, pe cei care incearca sa voteze a doua.

Negoita: Am venit la vot pentru ca iubesc Sectorul 3 si toti cei care il iubesc vor iesi azi la vot (VIDEO)

Locuitorii Sectorului 3 trebuie sa fie campioni si la vot si sa se prezinte la urne pentru a-i alege pe cei care ii vor administra, a sustinut Robert Negoita, inca primar al acestui sector si.

Emil Boc: Am votat cu cei care au modernizat Clujul. Discutam de luni incolo, sa vedem ce se intampla

Emil Boc a mers de dimineata la vot, la sectia nr. 48 din Cluj-Napoca si a declarat ca a votat cu cei care au modernizat Clujul. De asemenea, Boc i-a indemnat pe clujeni sa mearga la.

ALEGERI LOCALE 2016. Amenzi cuprinse intre 600 si 1000 de lei pentru persoanele care isi vor fotografia sau filma buletinele de vot

Persoanele care isi vor fotografia sau filma buletinul de vot, in momentul isi care exprima preferintele pentru anumiti candidati, la alegerile locale, risca o amenda cuprinsa intre 600 si 1000 de lei, informeaza Ministerul Afacerilor Interne.

Gabriela Firea, castigatoare la Primaria Capitalei: ii felicit pe bucuresteni pentru ca ei au castigat. ii asigur pe cei care nu au votat pentru mine ca voi fi primar pentru toti

Gabriela Firea, candidatul Partidului Social Democrat in cursa pentru Bucuresti, este noul primar al Capitalei, potrivit primelor informatii, arata B1 TV. Atat liderul social-democratilor, cat.

Gabriela Firea, castigatoare la Primaria Capitalei: ii felicit pe bucuresteni pentru ca ei au castigat. ii asigur pe cei care nu au votat pentru mine ca voi fi primar pentru toti (VIDEO)

Gabriela Firea, candidatul Partidului Social Democrat in cursa pentru Bucuresti, este noul primar al Capitalei, potrivit primelor informatii, arata B1 TV. Atat liderul social-democratilor, cat.

ALEGERI LOCALE 2016. Calin Popescu-Tariceanu: Fac acest apel catre toti cei care au spiritul civic treaz sa voteze conform nazuintelor si aspiratiilor lor

Seful Senatului Calin Popescu Tariceanu a mers, duminica dimineata, in jurul orei 11. 08, la Clubul sportiv nr. 5 din Bucuresti, unde si-a exprimat optiunile pentru alegerile locale.

ALEGERI LOCALE 2016. Ghidul alegatorului. Unde este sectia ta de votare. Ce risca cei care incalca legea

Cetatenii care au implinit 18 ani, inclusiv in ziua alegerilor, pot sa-si exercite dreptul de vot, pe baza unui act de identitate valabil. Alegatorii vor vota numai la sectia de votare la care este arondata strada sau localitatea si unde sunt inscrisi in lista electorala permanenta sau in copia de pe lista electorala complementara. Poti afla sectia de votare la care esti arondat la adresa .

Patriarhul Daniel indeamna preotii sa se roage pentru elevii care sustin examene nationale

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, a indemnat preotii sa fie ii incurajeze pe elevii care sustin examene, in aceasta perioada, si sa le fie alaturi prin rugaciune.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )