Libnet.ro
UNICEF

5 Mai.

Amenzi usturatoare pentru soferii care sunt prinsi cu acest dispozitiv in trafic! Detaliul pe care toti conducatorii auto trebuie sa-l cunoasca

Playtech Playtech,
Amenzi usturatoare pentru soferii care sunt prinsi cu acest dispozitiv in trafic! Detaliul pe care toti conducatorii auto trebuie sa-l cunoasca

Amenzile au crescut in actul normativ din legea care le interzice soferilor montarea anumitor dispozitive. De acum daca soferii sunt prinsi cu acestea, risca sanctiuni dureroase. Ce dispozitive nu trebuie sa foloseasca conducatorii auto? Amenzi usturatoare pentru soferii care sunt prinsi cu acest dispozitiv in trafic! Pentru soferii carea instaleaza si folosesc sisteme de iluminare . continuă pe Playtech

Amenzi usturatoare! Politia Romana a facut anuntul

Sanctiunile cresc din ce in ce mai mult, conform noilor modificari facute in ultimul timp. Politia Romana nu se lasa si aplica amenzi usturatoare pentru cetatenii romani. Pana la ce suma au ajuns sanctiunile? Amenzi usturatoare! Politia romana a facut public anuntul pe pagina de socializare Facebook, acesta are scopul de informa cetatenii romani cu .

Comuna care a obtinut 10 milioane de euro pentru proiecte care sunt insa blocate din lipsa fortei de munca. Primar: Speram totusi sa nu reziliem contractele de finantare

Primarul comunei Saschiz, Ovidiu Soaita, sustine ca desi administratia locala are proiecte finantate in valoare de aproximativ 10 milioane de euro, firmele nu se mai prezinta la licitatii, iar cele care se prezinta, precum si cea care lucreaza la restaurarea Cetatii de Refugiu din secolul XIV, sunt in intarziere din cauza lipsei fortei de munca.

Noua formula pentru calcularea pensiei in 2020. Care sunt indicii care se iau in calcul

Discutiile pe tema legii bugetului asigurarilor sociale de stat a fost una aprinsa, mai ales ca CCR a respins cererea PSD de a bloca raspunderea Guvernului pe aceasta lege, social-democratii reactionand dur la momentul deciziei. Noua formula pentru calcularea pensiei in 2020 Saptamana trecuta, cand CCR a decis ca este constitutionala decizia de asumare a .

Care sunt cele 11 alimente care nu expira niciodata. Nu ai nevoie de eticheta cu termen de valabilitate pentru ele

Termenul de expirare poate fi confuz. in timp ce unele alimente au inscrisa data producerii, altele termenul d evalabilitate sau data expirarii. Se pare ca unii consumatori sunt derutati de aceste date. Care sunt cele 11 alimente care nu expira niciodata Exista alimente care nu se strica niciodata. Chiar daca pot avea o anumita data .

Curs valutar BNR marti, 18 februarie. Care sunt cotatiile de azi

Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au emis cursul valutar pentru azi, 18 februarie. Care sunt cotatiile pentru toate monedele de circulatie internationala? Noile valori vor aparea pe site-ul oficial al BNR in jurul orelor 13:00. Curs valutar BNR pentru marti, 18 februarie Indicele ROBOR, stabilit pe data de 17 februarie, a aratat ca .

Se schimba harta Europei! Care sunt cele 6 tari care vor adera la Uniunea Europeana

Charles Michel, Presedintele Consiliului European, s-a intalnit duminica la Bruxelles cu liderii a sase tari din Balcanii de Vest, care candideaza la aderarea UE, pentru o discutie sincera. Se schimba harta Europei! Potrivit AFP, discutiile au avut loc in cursul unui dineu destinat sa pregateasca summitul de la Zagreb, din luna mai. Sper intr-o discutie sincera, .

Care sunt oamenii cei mai expusi la coronavirus. Raspunsul specialistilor, dupa ce au studiat pacientii din China

Oficiali chinezi au dat detalii despre persoanele cele mai expuse la coronavirus. Raspunsul specialistilor vine de la un studiu facut pe pacientii infectati aflati in China. Care sunt oamenii cei mai expusi la coronavirus Primlele detalii despre cele 44. 000 de cazuri cu coronavirus, au fost facute publice de catre oficialii chinezi. Acesta este cel mai .

Andra, anunt neasteptat pentru fani: Pentru cei care au iubit, dar au fost dezamagiti. Vestea i-a luat pe toti prin surprindere

Andra, una dintre cele mai iubite artiste din Romania, a facut un anunt neasteptat pentru fani. Vedeta a postat un mesaj emotionant pe Instagram, cu privire la noua sa piesa, Vina mea. Vestea i-a luat pe toti prin surprindere. Andra, anunt neasteptat pentru fani Avand talent cu carul, Andrei i-au fost cerute colaborari de la .

Nutritionistul Mihaela Bilic, sfaturi pentru cei care vor sa slabeasca

Medicul nutritionist Mihaela Bilic a oferit cateva sfaturi importante pentru persoanele care isi doresc sa slabeasca.

Cod Rutier 2020. Putini soferi stiu ca e interzis sa transporte asa ceva in masina. Amenzi uriase

Pe langa copii mici, soferii nu au voie sa conduca masina transportand animale de companie pe locurile din fata. Amenzile sunt de-a dreptul usturatoare pentru cei care incalca legea. Cod Rutier 2020 Conform prevederilor legilatiei rutiere, soferii au interzis sa transporte, pe locurile din fata, atat copii mici, cat si animale, indiferent daca sunt de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 5 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )