Libnet.ro
UNICEF

09:00

Nutritionistul Mihaela Bilic, sfaturi pentru cei care vor sa slabeasca

Antena3 Antena3,
Nutritionistul Mihaela Bilic, sfaturi pentru cei care vor sa slabeasca

Medicul nutritionist Mihaela Bilic a oferit cateva sfaturi importante pentru persoanele care isi doresc sa slabeasca. continuă pe Antena3

Coronavirus: Beijingul ordona carantina de 14 zile pentru cei care se intorc in oras

Autoritatile chineze au ordonat tuturor celor care se intorc in oras sa intre in carantina timp de 14 zile, in caz contrar, urmand sa fie pedepsiti. Presa de stat descrie decizia ca pe o tentativa de a tine noul coronavirus sub control, conform BBC.

Veste dezastruoasa pentru soferi. O noua taxa intra in vigoare. Ce amenzi primesc cei care nu respecta legea

Taxa de poluare impusa de primarul general Gabriela Firea soferilor care circula prin Bucuresti intra in vigoare peste doua saptamani. Regimul de circulatie al masinilor in Capitala. Tarife si amenzi pentru cei care nu respecta legea. Veste pentru soferi. O noua taxa intra in vigoare Taxa impusa de primarul Capitalei, Gabriela Firea, soferilor care circula .

Cum ai putea face primul milion: 5 sfaturi chiar de la cei care au reusit

Internetul e plin de sfaturi despre cum sa te imbogatesti. Daca ar fi asa simplu. - ai putea zice. Si ai avea dreptate. Dar n-ar strica sa afli cum au facut altii primul milion. Multi.

Romanii, campioni la... stat degeaba. Ce se va intampla cu cei care refuza sa munceasca - VIDEO

In Romania sunt peste 2 mii de asistati social care anul trecut au pierdut ajutorul de la stat din cauza ca au refuzat locurile de munca oferite de Agentia Nationala de Ocupare a Fortei de Munca. Cei mai lenesi someri sunt in judetul Dolj, iar multi se lasa cu greu convinsi sa faca chiar si munca in folosul comunitatii la primariile din localitatile in care traiesc. Legea le permite mai nou autoritatilor sa taie indemnizatiile pentru persoanele care primesc o oferta, insa nu vor sa mearga sa munceasca. Doar anul trecut, peste 560 de milioane de lei au fost cheltuite cu ajutoarele sociale.

Papa Francisc ii condamna pe cei care pornesc razboaie fara sa stie sa-si domine pasiunile

Papa Francisc i-a criticat pe cei care pornesc razboaie in lume, fara sa stie sa-si domine propriile pasiuni, si a propavaduit respectarea legilor crestinismului cu prilejul rugaciunii Angelus de duminica, relateaza EFE.

Ce risca romanii care vor iesi la pensie peste 20 de ani. Scenariu sumbru pentru viitorii pensionari

Scenariu sumbru pentru viitorii pensionari Peste 20 de ani, veniturile de la stat ale batranilor ar putea fi platite la fel de dificil ca in prezent. Mai mult, ar putea fi prea mici pentru a asigura un trai decent. Specialistii trag un semnal de alarma cu privire la viitor. Ce risca romanii care vor .

Se schimba harta Europei! Care sunt cele 6 tari care vor adera la Uniunea Europeana

Charles Michel, Presedintele Consiliului European, s-a intalnit duminica la Bruxelles cu liderii a sase tari din Balcanii de Vest, care candideaza la aderarea UE, pentru o discutie sincera. Se schimba harta Europei! Potrivit AFP, discutiile au avut loc in cursul unui dineu destinat sa pregateasca summitul de la Zagreb, din luna mai. Sper intr-o discutie sincera, .

Veste uriasa pentru romanii care isi pun centrale termice. Cum pot primi pana la 15.000 de euro de la stat

Veste buna pentru romanii care isi pun centrale termice. Programul Casa Eficienta Energetic le sare in ajutor. 000 de euro ar putea veni din partea statului pentru doritori, printr-un nou program anuntat de AFM. Veste uriasa pentru romanii care isi pun centrale termice Pentru prima data, programul Casa Eficienta Energetic ar putea demara un proiect, .

Uita de centrala pe gaze! Statul iti da bani pentru incalzirea locuintei. Cum ii obtii

Un program anuntat de Administratia Fondului de Mediu AFM) anunta ca cei care vor sa-si imbunatateasca locuintele din punct de vedere energetic ar putea primi pana de la 15. 000 de euro din partea statului. Statul iti da bani pentru incalzirea locuintei. Cum ii obtii Potrivit Avocatnet. ro, programul Casa Eficienta Energetic ar putea demara, pentru prima .

Anunt IMPORTANT de la STAT! Toti cei care au lucrat iNAINTE DE 2010, URGENT trebuie sa faca ASTA!

Anunt important pentru toti romanii care au lucrat inainte de anul 2010. Inspectoratele de munca au facut un anunt care ii vizeaza pe salariatii care au lucrat in acea perioada, inainte de 2010. Este impo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )