Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ana Birchall continua disputa cu Lia Savonea: Recidiveaza in incalcarea atributiilor plenului Consiliului Superior al Magistraturii

Hotnews Hotnews,
 Ana Birchall continua disputa cu Lia Savonea: Recidiveaza in incalcarea atributiilor plenului Consiliului Superior al Magistraturii

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, continua disputa cu presedintele CSM, Lia Savonea, si spune ca aceasta recidiveaza in incalcarea atributiilor plenului si ale ministrului Justitiei, referindu-se la modificarile propuse Legii ANI. Birchall o contrazice pe Savonea, subliniind ca CSM si presedintele institutiei nu au drept de initiativa legislativa, ci pot transmite propuneri doar prin Ministerul Justitiei. continuă pe Hotnews

Ministerul Justitiei: Sefa CSM recidiveaza in incalcarea atributiilor Plenului CSM si ale ministrului Justitiei

Consiliul Superior al Magistraturii nu are drept de initiativa legislativa, iar presedintele CSM, Lia Savonea, recidiveaza in incalcarea atributiilor Plenului CSM si ale ministrului Justitiei, Ana Birchall, ac.

Ana Birchall, despre CSM sub conducerea Liei Savonea: A uzurpat atributiile Ministerului Justitiei

Nu am facut altceva decat sa respect legea - asa a reactionat Ministrul Justitiei, Ana Birchall, dupa ce presedintele CSM, Lia Savonea, a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la un conflict juridic intre.

Lia Savonea vrea puteri absolute in CSM. Lupta pentru Adina Florea, mutata la CCR

Pusa in fata celei de-a sasea tentative nereusite de a o pune pe Adina Florea in fruntea Sectiei Speciale, sefa CSM, Lia Savonea, a cerut modificarea legii care sa-i permita revocarea membrilor CSM. Aceasta a anuntat sesizarea Curtii Constitutionale cu un conflict juridic constitutional fata de actiunile ministrului Ana Birchall. Magistratii CSM au criticat propunerea Liei Savonea de modificare a legislatiei, calificand-o drept o aberatie.

Ana Birchall respinge acuzatiile sefei CSM, Lia Savonea, si ataca Sectia Speciala. Nu o sa-mi bat niciodata joc de CV-ul meu, nu consider ca este normal

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a facut declaratii referitoare la scandalul din Consiliul Superior al Magistraturii. CSM era preocupat sa modifice Legea ANI uzurpand atributiile Ministerului.

Razboiul in Justitie continua. Ana Birchall acuza CSM ca a uzurpat atributiile Ministerului Justitiei

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, someaza Consiliul Superior al Magistraturii sa transmita ministerului in regim de urgenta punctul de vedere al institutiei legat de raportul GRECO. Birchall a spus ca a asteptat si asteapta opinia institutiei, care se pare insa ca era preocupata de modificarea Legii ANI.

Lia Savonea denunta criza fara precedent din CSM si sesizeaza CCR cu privire la actiunile Anei Bircahll

Presedintele CSM Lia Savonea a denuntat marti, intr-o declaratie de presa, criza fara precedent din cadrul institutiei generata de lipsa cvorumului de la sedintele de plen, anuntand totodata ca va.

Lia Savonea insista pentru desfasurarea sedintei CSM: L-am sunat pe procurorul general, nu mi-a raspuns

UPDATEPresedintele CSM, Lia Savonea, a declarat marti ca l-a sunat pe procurorul general interimar Bogdan Licu pentru a-i cere explicatii in legatura cu organizarea unei intalniri la Parchetul General, la.

Blocaj la CSM. Lia Savonea propune ca membrii Consiliului care nu vin la sedintele de plen sa isi piarda mandatul

UPDATEPresedintele CSM, Lia Savonea, a propus marti o modificare legislativa rapida, care sa prevada ca membrii Consiliului Superior al Magistraturii care absenteaza nemotivat la sedintele de plen.

Presedintele CSM, Lia Savonea, incearca din nou sa o numeasca Adinei Florea la sefia Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie (SIIJ)

Lia Savonea a convocat, marti, o noua sedinta in cadrul careia se va incerca numirea Adinei Florea in fruntea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ), se arata inordinea de zi a.

Lia Savonea incearca din nou sa obtina la CSM numirea Adinei Florea la sefia Sectiei speciale

Presedintele CSM, Lia Savonea, a convocat, marti, o noua sedinta a plenului Consiliului, care are pe ordinea de zi numirea Adinei Florea la sefia Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )