Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ana Birchall respinge acuzatiile sefei CSM, Lia Savonea, si ataca Sectia Speciala. Nu o sa-mi bat niciodata joc de CV-ul meu, nu consider ca este normal

Antena3 Antena3,
Ana Birchall respinge acuzatiile sefei CSM, Lia Savonea, si ataca Sectia Speciala. Nu o sa-mi bat niciodata joc de CV-ul meu, nu consider ca este normal

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a facut declaratii referitoare la scandalul din Consiliul Superior al Magistraturii. CSM era preocupat sa modifice Legea ANI uzurpand atributiile Ministerului. continuă pe Antena3

Birchall, dupa anuntul sefei CSM de sesizare a CCR: Voi reactiona legal si constitutional Despre Sectia speciala: Nu este in beneficiul actului de justitie. Eu nu o sa-mi bat joc de CV-ul meu

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, spune ca va reactiona legal si constitutional la demersul sefei CSM, Lia Savonea, de a sesiza Curtea Constitutionala in cazul sau. in ceea ce priveste Sectia speciala, unul dintre motivele de disputa cu sefa CSM, Birchall a spus ca, in forma actuala, aceasta structura de parchet nu este in beneficiul actului de justitie.

Blocaj la CSM. Lia Savonea propune ca membrii Consiliului care nu vin la sedintele de plen sa isi piarda mandatul

UPDATEPresedintele CSM, Lia Savonea, a propus marti o modificare legislativa rapida, care sa prevada ca membrii Consiliului Superior al Magistraturii care absenteaza nemotivat la sedintele de plen.

Ana Birchall, despre CSM sub conducerea Liei Savonea: A uzurpat atributiile Ministerului Justitiei

Nu am facut altceva decat sa respect legea - asa a reactionat Ministrul Justitiei, Ana Birchall, dupa ce presedintele CSM, Lia Savonea, a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la un conflict juridic intre.

Razboi intern in CSM: Procurorii ii cer presedintei Lia Savonea sa arate documentatia care a stat la baza controversatelor propuneri de modificare a Legii ANI

Continua conflinctul in interiorul Consiliului Superior al Magistraturii CSM). Patru din cei cinci procurori i-au cerut presedintei Lia Savonea documentatia care a stat la baza propunerilor de modificare a Legii de.

Presedintele CSM, Lia Savonea, incearca din nou sa o numeasca Adinei Florea la sefia Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie (SIIJ)

Lia Savonea a convocat, marti, o noua sedinta in cadrul careia se va incerca numirea Adinei Florea in fruntea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ), se arata inordinea de zi a.

Birchall, despre Sectia speciala: Nu este in beneficiul actului de justitie. Eu nu o sa-mi bat joc de CV-ul meu

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, spune ca va reactiona legal si constitutional la demersul sefei CSM, Lia Savonea, de a sesiza Curtea Constitutionala in cazul sau. In ceea ce priveste Sectia speciala, unul dintre motivele de disputa cu.

Lia Savonea vrea puteri absolute in CSM. Lupta pentru Adina Florea, mutata la CCR

Pusa in fata celei de-a sasea tentative nereusite de a o pune pe Adina Florea in fruntea Sectiei Speciale, sefa CSM, Lia Savonea, a cerut modificarea legii care sa-i permita revocarea membrilor CSM. Aceasta a anuntat sesizarea Curtii Constitutionale cu un conflict juridic constitutional fata de actiunile ministrului Ana Birchall. Magistratii CSM au criticat propunerea Liei Savonea de modificare a legislatiei, calificand-o drept o aberatie.

Ministrul Justitiei ii cere explicatii sefei CSM: Solicitarea Anei Birchall vizeaza modificarile propuse pentru legislatia ANI

Ana Birchall, ministrul Justitiei, ii cere Liei Savonea, sefa Consiliului Superior al Magistraturii, sa ii comunice cu celeritate daca forul a primit o sesizare privind modificarile propuse legislatiei.

Lia Savonea denunta criza fara precedent din CSM si sesizeaza CCR cu privire la actiunile Anei Bircahll

Presedintele CSM Lia Savonea a denuntat marti, intr-o declaratie de presa, criza fara precedent din cadrul institutiei generata de lipsa cvorumului de la sedintele de plen, anuntand totodata ca va.

Lia Savonea insista pentru desfasurarea sedintei CSM: L-am sunat pe procurorul general, nu mi-a raspuns

UPDATEPresedintele CSM, Lia Savonea, a declarat marti ca l-a sunat pe procurorul general interimar Bogdan Licu pentru a-i cere explicatii in legatura cu organizarea unei intalniri la Parchetul General, la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )