Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ana Birchall crede cu satisfactie ca recursul compensatoriu va fi abrogat

România Liberă România Liberă,
Ana Birchall crede cu satisfactie ca recursul compensatoriu va fi abrogat

Ana Birchall, fost ministru al Justitiei in Guvernul PSD, s-a dezlantuit la adresa predecesorului sa. continuă pe România Liberă

Ana Birchall, despre ABROGAREA recursului compensatoriu: Smecheriile Comisiei Iordache vor disparea. Romanii au dreptul si trebuie sa se simta din nou protejati

Fostul ministru al Justitiei in Guvernul PSD, Ana Birchall, saluta votul in favoarea abrogarii recursului compensatoriu dat, marti, in Comisia Juridica a Camerei Deputatilor. intr-o postare pe.

Ana Birchall, sageti catre fostul partid: Sper ca smecheriile Comisiei Iordache, care au facut atat de mult rau, sa dispara pentru totdeauna

Fostul ministru de Justitie, Ana Birchall, a laudat marti votul dat in Comisia Juridica a Camerei Deputatilor pentru abrogarea recursului compensatoriu. inainte sa fie data afara din PSD, Birchall a criticat adesea modificarile la Justitie instaurate de social-democrati, afirmand acum ca sper ca smecheriile introduse de Comisia Speciala Iordache sa dispara pentru totdeauna.

Recursul compensatoriu. Ministrul Catalin Predoiu anunta o noua lege

Recursul compensatoriu va fi inlocuit. Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat luni ca legea recursului compensatoriu trebuie inlocuita, insa reticenta sa a fost legata de o ordonanta de urgenta,.

VIDEO Guvernul isi asuma raspunderea pe recursul compensatoriu in aceasta saptamana

Guvernul Orban isi va asuma raspunderea, in aceasta saptamana, pe recursul compensatoriu, pe prorogarea pensionarii anticipate a magistratilor, pe trecerea de la complete de doi la cele de trei judecatori si pe trecerea de la doi la patru ani in ce priveste scolarizarea pentru INM, a anuntat Raluca Turcan, la finalul sedintei Biroului Politic National al PNL. Informatia a fost confirmata si de premierul Ludovic Orban. Cititi si Planul de urgenta al PNL.

Un criminal eliberat pe legea recursul compensatoriu in 2018 a ucis din nou. Barbatul s-a predat senin Politiei dupa ce si-a sugrumat partenera de viata

Un criminal din Bihor, eliberat in 2018 in baza legii recursului compensatoriu, a fost retinut, din nou duminica, 1 decembrie, dupa ce a ucis o femeie.

Ludovic Orban, despre recursul compensatoriu dupa abrogare: Vor beneficia in continuare cei aflati acum in penitenciare si cei care au comis infractiuni pana la momentul abrogarii

Abrogarea legii recursului compensatoriu va genera efecte doar pentru viitor, pentru ca recursul compensatoriu li se va putea aplica celor care se afla acum in penitenciare, pentru pedeapsa pe care au executat-o pana la momentul abrogarii legii, celor care sunt judecati astazi si, de asemenea, celor care au comis infractiuni pana la momentul abrogarii.

Raluca Turcan: Saptamana aceasta ne vom angaja raspunderea pe recursul compensatoriu

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, luni, ca Guvernul isi va asuma raspunderea in aceasta saptamana pe recursul compensatoriu, pe prorogarea pensionarii anticipate a magistratilor, pe trecerea de la.

Raluca Turcan: Saptamana aceasta ne angajam raspunderea pe recursul compensatoriu

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, luni, ca in cursul acestei saptamani, Guvernul PNL isi va angaja raspunderea pe recursul compensatoriu, pe prorogarea pensionarii anticipate a magistratilor, pe trecerea.

UDMR regreta votul pentru recursul compensatoriu. Korodi: Trebuie abrogat

Liderul deputatilor UDMR, Attila Korodi, a spus, la RFI, ca decizia UDMR de a vota legea recursului compensatoriu nu a fost solid fundamentata, iar documentul trebuie corectat in Parlament.

Scandal politic pe recursul compensatoriu. Catalin Predoiu: Sustinem abrogarea legii!

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat ca sustine abrogarea legii recursului compensatoriu, asta dupa ce luni anunta ca legeatrebuie inlocuita, insa reticenta sa a fost legata de o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )