Libnet.ro
UNICEF

16:15

Un criminal eliberat pe legea recursul compensatoriu in 2018 a ucis din nou. Barbatul s-a predat senin Politiei dupa ce si-a sugrumat partenera de viata

Adevărul Adevărul,
Un criminal eliberat pe legea recursul compensatoriu in 2018 a ucis din nou. Barbatul s-a predat senin Politiei dupa ce si-a sugrumat partenera de viata

Un criminal din Bihor, eliberat in 2018 in baza legii recursului compensatoriu, a fost retinut, din nou duminica, 1 decembrie, dupa ce a ucis o femeie. continuă pe Adevărul

Un criminal eliberat pe legea recursului compensatoriu a ucis din nou. Fiul sau mai mare e la inchisoare tot pentru omor

Un criminal din Bihor, eliberat mai devreme din inchisoare in baza legii recursului compensatoriu, a fost retinut din nou, dupa ce si-a ucis concubina. Iosif Ventel, in varsta de 47 ani, si-a sugrumat.

Situatie revoltatoare la Bihor. Un criminal eliberat pe baza recursului compensatoriu si-a omorat fara mila concubina

Un barbat din orasul Alesd, eliberat anul trecut in baza recursului compensatoriu, si-a ucis concubina, in noaptea de sambata spre duminica, fiind audiat duminica de un procuror de la Parchetul de pe langa.

Orban: Vom gasi cea mai buna solutie pentru a genera abrogarea prevederilor din recursul compensatoriu

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi, in debutul sedintei de Guvern, ca Executivu are in plan reviziurea legislatiei privind recursul compensatoriu, afirmand ca se va gasi cea mai buna solutie pentru abrogarea prevederilor care au pus in pericol viata, integritatea, bunurile personale ale cetatenilor romani.

Legea recursului compensatoriu nu poate fi abrogata peste noapte. Anuntul lui Catalin Predoiu

Ministrul Justitiei a sustinut, cu putin timp in urma, in aceasta joi, ca Legea recursului compensatoriu nu poate fi abrogata peste noapte, in cadrul unei conferinte de presa. Catalin Predoiu a facut mai multe declaratii in acest sens, fiind vorba despre o masura pe care guvernele PSD care au tot circulat au promovat-o, alaturi de .

Guvernul Orban nu va abroga Legea recursului compensatoriu. Catalin Predoiu, ministrul Justitiei: Vor urma condamnari la CEDO si nu pot fi construite penitenciare noi suficient de repede (VIDEO)

Guvernul Orban nu va aborga Legea recursului compensatoriu, propusa in perioada guvernarii asa-zis tehnocrate, dar modificata decisiv de PSD si ALDE, a anuntat Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, joi,.

Orban, reactie la criticile generate de anuntul lui Predoiu privind recursul compensatoriu: Vom gasi cea mai buna solutie pentru a abroga prevederile care au pus in pericol viata cetatenilor - UPDATE

Premierul Ludovic Orban a reactionat, joi, la criticile generate de anuntul ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, potrivit caruia abrogarea imediata a recursului compensatoriu, fara analiza, ar putea duce la efecte colaterale mai severe decat cele din prezent. Orban a sustinut ca abrogarea recursului compensatoriu se numara printre masurile urgente prevazute in programul de guvernare al PNL.

Catalin Predoiu si recursul compensatoriu. Sau de ce, pana la urma, PNL e la fel ca PSD

Iesirea publica de astazi a domnului Catalin Predoiu a consternat, efectiv, intreaga societate. Dupa ce, cu multa speranta, dupa cum o dovedeste si scorul de la alegerile prezidentiale, romanii s-au pronuntat in favoarea trimiterii la lada de gunoi a istoriei a unuia dintre cele mai sinistre personaje pe care le-a dat vreodata politica din Romania, asteptarile erau foarte mari.

Guvernul e gata sa-si asume raspunderea pe Legea recuruslui compensatoriu. Turcan: Ne vom asuma raspunderea, daca legea nu e modificata in Parlament

Vicepremierul Raluca Turcan afirma ca Guvernul PNL are mandat in favoarea celor cinstiti, nu a infractorilor, asa incat Executivul isi va asuma raspunderea pentru modificarea Legi recursului compensatoriu, daca modificarea nu se va putea face prin Parlament. De asemenea, se va asuma raspunderea pentru prorogarea termenului privind pensionarea anticipata a magistratilor, pentru a nu bloca Justitia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )