Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ana Blandiana, la 30 de ani de la Revolutie: Este mult mai greu sa fii liber decat sa nu fii liber

Adevărul Adevărul,
Ana Blandiana, la 30 de ani de la Revolutie: Este mult mai greu sa fii liber decat sa nu fii liber

Poeta Ana Blandiana, fondatoarea Memorialului Victimelor Comunismului si al Rezistentei de la Sighet in cadrul Fundatiei Academia Civica, a inteles ca este mult mai greu sa fii liber decat sa nu fii liber. continuă pe Adevărul

Nicolae Guta are tatuaj pe fata! Mircea Badea: Este mult mai tare decat al lui Mike Tyson

Nicolae Guta si-a tatuat numele pe fata.

Guvernul marcheaza 30 de ani de la Revolutie. Orban: Revolutia face parte din noi insine. Numai vinovatii vor sa ascunda astfel de crime

Guvernul Romaniei marcheaza, duminica, printr-un eveniment organizat la Ateneul Roman, implinirea a 30 de ani de la Revolutie, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis. Premierul Ludovic Orban a spus ca este modesta contributie a Guvernului la rememorarea acelor evenimente care au dus la caderea comunismului.

Politologul Armand Gosu, la 30 de ani de la Revolutie: E o prostie sa spui ca arata bine Romania. Oamenii nu se mai intorc, iar noile generatii au ca scenariu sa plece

Armand Gosu, analist, expert in spatiul ex-sovietic si conferentiar la Facultatea de Stiinte Politice de la Universitatea Bucuresti, afirma ca Romania a inceput foarte prost tranzitia si, la scara istoriei, cele trei decenii de oportunitati puteau fi mai bine utilizate.

30 de ani de la Revolutie. Pentru dreptate, asa a strigat copilul meu cand a murit in bratele surorii VIDEO

Romanii comemoreaza zilele acestea 30 de ani de la Revolutia sangeroasa prin care si-au castigat libertatea cu pretul a sute de vieti.

Guvernul marcheaza 30 de ani de la Revolutie printr-un eveniment la Ateneu, la care va participa si Iohannis

Guvernul Romaniei organizeaza, duminica, la Ateneul Roman, un eveniment dedicat marcarii a 30 de ani de la Revolutia Romana din 1989. Presedintele Klaus Iohannis si-a anuntat participarea la manifestari. Tot duminica, va fi realizata o proiectie de imagini pe cladirea sediului Ministerului Afacerilor Interne.

La 30 de ani de la Revolutie, in Romania se lanseaza cel mai mare fond pentru societatea civila pe care l-a avut Romania vreodata

Joi, 19 decembrie, Active Citizens Fund si-a deschis usile pentru organizatiile neguvernamentale din toata tara. Deoarece acest program reprezinta o gura de aer pentru ONG-urile romanesti program de 46 de milioane euro, derulat pana in 2024), trebuie sa trecem in revista contextul, partile implicate, dar si avantajele acestui program de finantare.

30 de ani de la Revolutie.10.000 de morti. De ce a dezinformat presa straina?

Jurnalisti din Statele Unite, Franta, Marea Britanie si Spania au intrat in Romania in decembrie 1989 ca sa le transmita celor de peste granita detalii despre Revolutie, multe dintre ele imposibil de verificat. Berna Gonzalez Harbour, corespondent El Pais, vorbeste despre experienta ei la Bucuresti.

Liderul republicanilor afirma ca inculparea lui Trump este cea mai nedreapta din istoria moderna

Inculparea presedintelui american Donald Trump este cea mai grabita, lipsita de detalii si nedreapta din istoria moderna, a declarat joi Mitch McConnell, liderul majoritatii republicane din Senatul Statelor Unite, relateaza Mediafax citand postul CNN.

30 de ani de la Revolutie.Corespondent BBC:Am incercat sa opresc tancurile care trageau la Biblioteca Centrala

Corespondentul BBC John Simpson a transmis in Marea Britanie revolutia care a dus la caderea comunismului in Romania. Jurnalistul povesteste despre zilele sale printre revolutionari si despre momentele in care a fost amenintat cu arma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )