Libnet.ro
UNICEF

08:32

Patricia Tig in turul 2 la Roland Garros. Cel mai bun rezultat din cariera la Paris

Online Sport Online Sport,
Patricia Tig in turul 2 la Roland Garros. Cel mai bun rezultat din cariera la Paris

Jucatoarea Patricia Tig s-a calificat, luni, in turul al doilea la Roland Garros, turneu de Mare Slem programat in capitala Frantei pentru urmatoarele doua saptamani. continuă pe Online Sport

Tig, cel mai bun rezultat al ei la Roland Garros

Patricia Tig s-a calificat in premiera in runda a doua a turneului de Mare Slem de la Roland Garros,.

Cel mai bun serviciu de streaming pentru jocuri ar putea veni de la Amazon: ce iti ofera gigantul

Investitia intr-un sistem dedicat pentru gaming ar putea fi una dintre cele mai neinspirate, avand in vedere numarul mare de servicii de streaming dezvaluite in ultimul an. De ce sa.

Elena Udrea, elogiu pentru Traian Basescu: Am votat pe cel mai bun! Ce sansa pentru Bucuresti si pentru Romania!

Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii si Turismului, a anuntat ca a votat cel mai bun candidat, lasand sa se inteleaga ca a pus stampila pe Traian Basescu, fost presedinte al Romaniei si actual candidat al PMP la Primaria Capitalei.

Roland Garros: Patricia Tig, in turul doi dupa un meci echilibrat (7-5, 7-5 vs Stefanie Voegele)

Patricia Tig 58 WTA) s-a calificat, luni, in turul al doilea al turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o, scor 7-5, 7-5, pe elvetianca Stefanie Voegele 116 WTA). Meciul a durat o ora si 58 de minute.

Cand se joaca Simona Halep Irina Begu, in turul 2 la Roland Garros 2020. Anuntul organizatorilor a surprins pe toata lumea

Simona Halep o va infrunta pe Irina Begu in turul 2 la Roland Garros, dupa ce ambele au reusit sa isi castige partidele de duminica. Halep a trecut in doua seturi de Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0, iar Begu s-a impus in duelul cu Jil Teichmann, 6-4, 4-6, 6-3. Doar ca vor mai avea .

Simona Halep Sara Sorribes Tormo 6-4, 6-0, live video turul 1 Roland Garros 2020. Simona merge in turul 2 dupa ce a castigat 10 game-uri la rand

UPDATE, ora 15:50 Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Roland Garros 2020, dupa ce a invins-o pe Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0. Asta dupa ce a fost condusa in setul unu, 2-4. A luat apoi zece game-uri la rand. Simona Halep se califica in turul 2. Din nou break .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru calificarea in turul 2 la Roland Garros 2020

Simona Halep, locul 2 WTA, a invins-o duminica pe jucatoarea de origine spaniola Sara Sorribes Tormo, locul 70 in ierarhia mondiala, in turul 1 la Roland Garros 2020. Chiar daca meciul a avut un inceput.

Simona Halep - Sara Sorribes Tormo, 6-4, 6-0, in turul 1 la Roland Garros 2020. Romanca a castigat 10 game-uri consecutive

Simona Halep,locul 2 WTA,a invins-o duminica pe jucatoare de origine spaniola Sara Sorribes Tormo, locul 70 in ierarhia mondiala, inturul 1 la Roland Garros 2020. Partida a avut locpe.

Roland Garros: Intra in scena unii dintre marii favoriti - Cand va juca Patricia Tig

Organizatorii de la Roland Garros au anuntat programul zilei de luni, una in care va evolua in runda inaugurala si Patricia Maria Tig. Vor intra in scena capi de serie importanti precum Serena Williams, Petra Kvitova, Garbine Muguruza, Elina Svitolina, Dominic Thiem si Rafael Nadal.

Roland Garros: Serena Williams, in turul doi dupa un prim set dificil cu Kristie Ahn Se va duela din nou cu Tsvetana Pironkova

Serena Williams a avut parte de un debut dificil la aceasta editie a Roland Garros-ului. Chiar daca pe hartie numele de Kristie Ahn 102 WTA) nu spunea foarte multe, compatrioata Serenei i-a pus probleme cel putin in primul set) jucatoarei aflate in cautarea titlului de Grand Slam cu numarul 24.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )