Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ana Bogdan a furnizat cea mai mare surpriza la BRD Bucharest Open 2017. Lovitura uriasa data de romanca

Adevărul Adevărul,
Ana Bogdan a furnizat cea mai mare surpriza la BRD Bucharest Open 2017. Lovitura uriasa data de romanca

Ana Bogdan a reusit o calificare istorica in semifinalele turneului BRD Bucharest Open, eliminand principala favorita a turneului. continuă pe Adevărul

Greu incercata de viata, jurnalista Sanda Nicola este din nou fericita! Cea mai mare bucurie a ei se numeste Agnes (FOTO)

Sanda Nicola a fost greu incercata de viata. A pierdut o sarcina, s-a luptat cu cancerul si a tercut peste un divort dureros. A trecut peste toate. S-a recasatorit, iar impreuna cu Liviu Iolu o are.

Efectul Macron: Franta a detronat Statele Unite si a devenit cea mai mare putere soft din lume

Franta a preluat anul acesta conducerea in clasamentul puterilor soft, detronand Statele Unite, arata un studiu publicat marti de un centru american si preluat de AFP.

Irina Begu, Ana Bogdan si Alexandra Dulgheru joaca vineri in sferturi la BRD Bucharest Open

Jucatoarele romane Irina Begu, Ana Bogdan si Alexandra Dulgheru vor juca, vineri, in sferturile de finala ale probei de simplu din cadrul turneului de tenis BRD Bucharest Open WTA), dotat cu premii.

BRD Bucharest Open: Ana Bogdan, in sferturile turneului

Ana Bogdan continua parcursul bun de la BRD Bucharest Open, jucatoarea noastra calificandu-se in sferturile competitiei de la Arenele BNR. Miercuri, Ana a trecut in doua seturi, scor 6-4, 7-5, de Cagla Buyukakcay Turcia - locul 165 WTA).

BRD Bucharest Open: Ana Bogdan a castigat duelul romanesc cu Sorana Cirstea si s-a calificat in optimi

Ana Bogdan 108 WTA) a furnizat una din primele surprize de la BRD Bucharest Open, dupa ce a eliminat-o in turul intai pe Sorana Cirstea 53 WTA), scor 6-4, 6-2. Ana a fost jucatoarea mai activa, cu mai putine erori in joc, in timp ce Sorana nu a parut intr-una din cele mai bune zile.

Ana Bogdan s-a calificat in semifinale la BRD Bucharest Open: Sunt extrem de fericita, inca retraiesc unele momente din meci

Jucatoarea de tenis Ana Bogdan s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului BRD Bucharest Open, dupa ce a eliminat in sferturi de finala favorita numarul 1, Anastasija Sevastova Letonia), pe care a invins-o in doua seturi, 6-1, 6-3.

BRD Bucharest Open: Ana Bogdan, in semifinale - Romanca a invins-o pe Anastasija Sevastova, principala favorita

Jucatoarea romana de tenis Ana Bogdan 108 WTA) s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului BRD Bucharest Open dupa ce a eliminat in sferturile de finala favorita numarul 1, Anastasija Sevastova Letonia), pe care a invins-o in doua seturi, 6-1, 6-3.

Ana Bogdan s-a calificat in semifinale la BRD Bucharest Open

Jucatoarea romana de tenis Ana Bogdan 108 WTA) s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului BRD Bucharest Open dupa ce a eliminat in sferturi de finala favorita numarul 1, Anastasija.

BRD Bucharest Open: Carstea a fost eliminata de Ana Bogdan

Jucatoarea Ana Bogdan 108 WTA) a castigat, marti, duelul romancelor din primul tur al turneului BRD Bucharest Open, dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, invingand-o pe favorita numarul 6, Sorana Cirstea 53 WTA), cu 6-4, 6-2.

BRD Bucharest Open: Programul disputelor de marti - Ana Bogdan vs Sorana Cirstea, meciul zilei

Meciul vedeta al zilei de marti de la BRD Bucharest Open le va aduce fata in fata pe doua romance, Ana Bogdan si Sorana Cirstea cap de serie numarul sase) urmand sa se dueleze pe Arena Centrala a competitiei de la Arenele BNR. Intra in material pentru a vedea programul zilei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )