Libnet.ro
UNICEF

23:30

BRD Bucharest Open: Programul disputelor de marti - Ana Bogdan vs Sorana Cirstea, meciul zilei

Hotnews Hotnews,
 BRD Bucharest Open: Programul disputelor de marti - Ana Bogdan vs Sorana Cirstea, meciul zilei

Meciul vedeta al zilei de marti de la BRD Bucharest Open le va aduce fata in fata pe doua romance, Ana Bogdan si Sorana Cirstea cap de serie numarul sase) urmand sa se dueleze pe Arena Centrala a competitiei de la Arenele BNR. Intra in material pentru a vedea programul zilei. continuă pe Hotnews

BRD Bucharest Open: Ana Bogdan a castigat duelul romanesc cu Sorana Cirstea si s-a calificat in optimi

Ana Bogdan 108 WTA) a furnizat una din primele surprize de la BRD Bucharest Open, dupa ce a eliminat-o in turul intai pe Sorana Cirstea 53 WTA), scor 6-4, 6-2. Ana a fost jucatoarea mai activa, cu mai putine erori in joc, in timp ce Sorana nu a parut intr-una din cele mai bune zile.

BRD Bucharest Open: Irina Begu/ Raluca Olaru, in sferturi la dublu - Alexandra Dulgheru, pe tabloul principal

Irina Begu si Raluca Olaru s-au calificat, luni, in sferturile probei de dublu de la BRD Bucharest Open, cele doua trecand de perechea Ana Bogdan/ Gabriela Ruse. Alexandra Dulgheru a acces pe tabloul principal al competitiei de simplu, dupa ce a invins-o pe Daniela Seguel Chile).

Perechea Irina Begu - Raluca Olaru s-a calificat in sferturile probei de dublu la BRD Bucharest Open

Perechea formata din Irina Begu si Raluca Olaru s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open, dupa ce a invins, in primul tur, cuplul format din jucatoarele romane Ana Bogdan si Elena-Gabriela Ruse cu scorul de 6-3, 7-5.

Irina Begu s-a calificat in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open. Reactia sportivei: Ma astept la un meci greu in turul urmator, vom vedea ce se va intampla pe teren

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu, s-a calificat, marti, in optimile de finala ale BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o pe sarboaica Ivana Jorovic 172 WTA) cu scorul de 6-4, 6-1.

Irina Begu s-a calificat in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu, s-a calificat, marti, in optimile de finala ale BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o pe sarboaica Ivana Jorovic 172 WTA) cu scorul de 6-4, 6-1.

BRD Bucharest Open: Elena Gabriela Ruse, in turul doi - Victorie categorica impotriva bulgaroaicei Isabella Shinikova

Elena Gabriela Ruse beneficiara a unui wild-card) s-a calificat, marti, in optimile de la BRD Bucharest Open, dupa ce a trecut categoric in doua seturi, scor 6-2, 6-1, de bulgaroaica Isabella Shinikova 289 WTA). Tot in aceeasi faza a competitiei a ajuns si Irina Camelia Begu: 6-4, 6-1 cu Ivana Jorovic Serbia). Se actualizeaza.

Victorie mare pentru o tanara jucatoare din Romania in prima zi la BRD Bucharest Open. Rezultatele de ieri

Meciurile din prima zi de pe tabloul principal al turneului BRD Bucharest Open au consemnat un rezultat excelent pentru o tanara jucatoare din Romania.

BRD Bucharest Open: Jaqueline Cristian s-a calificat in optimi

Jucatoarea de tenis Jaqueline Cristian, locul 353 mondial, s-a calificat in optimile turneului BRD Bucharest Open, dotat cu premii de 250. 000 de dolari, potrivit news. ro.

Perechea formata din Irina Begu si Raluca Olaru, favorita probei de dublu la BRD Bucharest Open

Perechea formata din jucatoarele romane de tenis Irina Begu si Raluca Olaru este principala favorita a turneului BRD Bucharest Open WTA), dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, care are loc la Arenele BNR din Capitala.

BRD Bucharest Open: Monica Niculescu s-a retras de la competitia bucuresteana

Monica Niculescu, finalista in proba de dublu a turneului de Grand Slam de la Wimbledon, s-a retras de la BRD Bucharest Open, din cauza unei accidentari la abdomen, au anuntat organizatorii pe pagina de Facebook a competitiei. Turneul face parte din categoria WTA International si este dotat cu premii in valoare de 226. 750 de dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )