Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ana Bogdan s-a calificat in semifinale la BRD Bucharest Open

Antena3 Antena3,
Ana Bogdan s-a calificat in semifinale la BRD Bucharest Open

Jucatoarea romana de tenis Ana Bogdan 108 WTA) s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului BRD Bucharest Open dupa ce a eliminat in sferturi de finala favorita numarul 1, Anastasija. continuă pe Antena3

Irina Begu s-a calificat in semifinalele BRD Bucharest Open. Adversar extrem de dificil in penultimul act al turneului

Irina Begu a reusit sa se califice in semifinalele BRD Bucharest Open, turneu dotat cu premii in valoare de 255. 000 de dolari.

Ana Bogdan s-a calificat in semifinale la BRD Bucharest Open: Sunt extrem de fericita, inca retraiesc unele momente din meci

Jucatoarea de tenis Ana Bogdan s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului BRD Bucharest Open, dupa ce a eliminat in sferturi de finala favorita numarul 1, Anastasija Sevastova Letonia), pe care a invins-o in doua seturi, 6-1, 6-3.

Irina Begu s-a calificat in semifinale la BRD Bucharest Open

Jucatoarea romana Irina Begu s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului de tenis BRD Bucharest Open, dotat cu premii in valoare de 226. 750 dolari, dupa ce a invins-o in sferturile.

BRD Bucharest Open: Ana Bogdan, in semifinale - Romanca a invins-o pe Anastasija Sevastova, principala favorita

Jucatoarea romana de tenis Ana Bogdan 108 WTA) s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului BRD Bucharest Open dupa ce a eliminat in sferturile de finala favorita numarul 1, Anastasija Sevastova Letonia), pe care a invins-o in doua seturi, 6-1, 6-3.

BRD Bucharest Open: Ana Bogdan a castigat duelul romanesc cu Sorana Cirstea si s-a calificat in optimi

Ana Bogdan 108 WTA) a furnizat una din primele surprize de la BRD Bucharest Open, dupa ce a eliminat-o in turul intai pe Sorana Cirstea 53 WTA), scor 6-4, 6-2. Ana a fost jucatoarea mai activa, cu mai putine erori in joc, in timp ce Sorana nu a parut intr-una din cele mai bune zile.

BRD Bucharest Open: Alexandra Dulgheru, eliminata de Julia Goerges in sferturi. Germanca va fi adversara Anei Bogdan in semifinale

Alexandra Dulgheru, locul 294 WTA si venita din calificari, a fost eliminata de jucatoarea germana Julia Goerges, locul 45 WTA si cap de serie 3, in sferturile de finala de la turneul BRD Bucharest Open. Goerges va fi adversara Anei Bogdan in semifinale.

BRD Bucharest Open: Irina-Camelia Begu s-a calificat in semifinale

Irina-Camelia Begu 58 WTA), cap de serie numarul 7, s-a calificat in semifinalele turneului BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o pe Pauline Parmentier Franta, locul 107 WTA), scor 7-5, 6-0.

Ana Bogdan a furnizat cea mai mare surpriza la BRD Bucharest Open 2017. Lovitura uriasa data de romanca

Ana Bogdan a reusit o calificare istorica in semifinalele turneului BRD Bucharest Open, eliminand principala favorita a turneului.

Irina Begu, Ana Bogdan si Alexandra Dulgheru joaca vineri in sferturi la BRD Bucharest Open

Jucatoarele romane Irina Begu, Ana Bogdan si Alexandra Dulgheru vor juca, vineri, in sferturile de finala ale probei de simplu din cadrul turneului de tenis BRD Bucharest Open WTA), dotat cu premii.

BRD Bucharest Open: Ana Bogdan, in sferturile turneului

Ana Bogdan continua parcursul bun de la BRD Bucharest Open, jucatoarea noastra calificandu-se in sferturile competitiei de la Arenele BNR. Miercuri, Ana a trecut in doua seturi, scor 6-4, 7-5, de Cagla Buyukakcay Turcia - locul 165 WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )