Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ana, mon amour, cel mai nou lungmetraj al regizorului Calin Netzer

România Liberă România Liberă,
 Ana, mon amour, cel mai nou lungmetraj al regizorului Calin Netzer

Ana, mon amour este un film psihologic, care realizeaza o analiza detaliata a unei relatii de cuplu si isi propune sa puna o oglinda in fata spectatorului si sa-l invite la autoanaliza. Scenariul este o adaptare dupa romanul Luminita, mon amour al lui Cezar Paul Badescu si este al patrulea lungmetraj al regizorului, dupa Maria 2003), Medalia de onoare 2009) si Pozitia copilului2013). continuă pe România Liberă

Cel mai bun smartphone dual SIM: top 10 telefoane

Cel mai bun smartphone dual SIM: care telefon ar merita aceste titlu, dupa parerea ta? Samsung Galaxy Note 5? LG G4? Mai jos, itiprezentam principalii 10 candidati la acest titlu. Telefoanele care accepta doua cartele SIM sunt preferate de utilizatori din diverse motive, insa cel mai des, acestia le aleg pentru a evita sa aiba [].

Yuanul, la cel mai ridicat curs de schimb din 2016

Cursul mediu de schimb al yuanului a fost stabilit la 6,4905 unitati pentru un dolar vineri - cel mai ridicat nivel din 2016, a anuntat Banca Centrala a Chinei PBOC), dupa ce moneda americana s-a depreciat semnificativ in urma deciziei BCE de a reduce dobanzile si de a majora achizitiile de active, transmite Reuters, conform Agerpres.

Germania: Numarul companiilor intrate in insolventa in 2015, la cel mai scazut nivel

Numarul companiilor germane care au solicitat intrarea in insolventa a ajuns la cel mai scazut nivel anul trecut, datorita evolutiei favorabile prelungite a celei mai mari economii europene, transmite Reuters, conform Agerpres.

Sinteza zilei: Cel mai murdar linsaj al basistilor

Articolul despre care s-a spus ca a aparut in acest week-end in revista germana Der Spiegel si l-a desfiintat pe presedintele Klaus Iohannis este, de fapt, cel mai murdar linsaj al.

Cel mai mare vas de croaziera din lume a inceput primele teste pe apa - FOTO VIDEO

Cel mai mare vas de croaziera din lume, care a primit numele Harmony of the Seas Armonia Marilor), a inceput in aceasta saptamana primele teste pe apa, in vestul Frantei, revenind la santierul unde a fost construita in cursul zilei de duminica, informeaza site-ul gcaptain. com, potrivit News. ro.

Un supravietuitor al Holocaustului, cel mai batran barbat din lume

Un supravietuitor al Holocaustului care are 112 ani a fost declarat cel mai batran barbat de pe planeta.

Cartea Recordurilor: Cel mai batran barbat din lume este un supravietuitor al Holocaustului. Vezi cati ani are

Un supravietuitor al lagarului de exterminare Auschwitz, care are acum 112 ani, este considerat cel mai batran din lume, potrivit reprezentantilor de la Cartea Recordurilor, informeaza BBC News in.

Yuanul, la cel mai ridicat nivel din 2016, in urma deciziei BCE de a reduce dobanzile

Cursul de mijloc al yuanului a fost stabilit la 6,4905 unitati pentru un dolar, cel mai ridicat nivel din 2016, a anuntat vineri Banca Centrala a Chinei PBOC), dupa ce moneda americana s-a depreciat semnificativ in urma deciziei BCE de a reduce dobanzile si de a majora achizitiile de active, transmite Reuters.

Mai mult science si mai putin fiction: cum a ajuns masina cel mai avansat gadget

Daca ar fi sa te opresc la semafor, sa-ti bat in parbriz si sa te intreb care este cel mai valoros si util gadget pe care il ai, ce ai raspunde? Probabil ca ai spune ca e smartphone-ul. intr-un an, s-ar putea sa realizezi ca masina pe care abia ti-ai cumparat-o incorporeaza mai multe tehnologii [].

Constructia de locuinte la nivel national a avut anul trecut cel mai bun an de dupa 2010

Numarul de locuinte finalizate anul trecut in Romania a fost cu 5% mai mare decat cel din 2014, de aproximativ 47. 000 de unitati, nivel care a mai fost depasit doar in 2010, cand au fost ridicate cu aproape 2. 000 de locuinte mai mult, potrivit celor.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )