Libnet.ro
UNICEF

06:15

ANAF, anunt de ultima ora. Ce se intampla cu romanii care au venituri din chirii

Playtech Playtech,
ANAF, anunt de ultima ora. Ce se intampla cu romanii care au venituri din chirii

Locuinta este una din nevoile de baza ale populatiei, iar accesul la aceasta reprezinta un factor important de mentinere si imbunatatire a calitatii vietii, precum si o componenta esentiala a societatii. Exista, la nivelul Institutului National de Statistica o statistica a locuintelorsi are ca obiectiv aprecierea situatiei conditiilor de locuit si a evolutiei acesteia, atat . continuă pe Playtech

Decizie de ultima ora, in dosarul in care este anchetata moartea lui Razvan Ciobanu. Ce au hotarat judecatorii

Raportul oficial al decesului creatorului de moda a fost facut public in aceasta marti. Disparitia fulgeratoare a lui Razvan Ciobanu a avut un impact foarte puternic asupra vedetelor de la noi, mai ales in randul colegilor de la emisiunea de pe Kanal D in care regretatul designer isi facea aparitia. Decizie de ultima ora, in .

Decizie de ultima ora, luata de mama Luizei Melencu. Mama victimei lui Gheorghe Dinca a facut anuntul

Cazul Caracal ramane inca nerezolvat si inca in vizorul autoritatilor. Disperarea familiei Luizei Melencu, una din fetele disparute de mai bine de sapte luni a ajuns deja la limitele rabdarii. Drama prin care trece mama Luizei Melencu este, cu siguranta, de nedescris. Femeia a decis sa recurga la un gest poate mai putin obisnuit si .

Unde pot dona romanii care vor sa ajute albanezi afectati de cutremurul devastator

Romanii care vor sa ajute sinistratii albanezi afectati de cutremurul devastator din 26 noiembrie pot face donatii folosind portalul creat special in acest scop. Un reprezentant al guvernului albanez a.

Unde pot dona romanii care vor sa ajute albanezii afectati de cutremurul devastator

Romanii care vor sa ajute sinistratii albanezi afectati de cutremurul devastator din 26 noiembrie pot face donatii folosind portalul creat special in acest scop. Un reprezentant al guvernului albanez a.

Cine sunt romanii care au castigat 1,5 milioane de euro la Loto. Presa din Spania a scris imediat despre ei

A dat norocul peste o famile de romania stabiliti in Spania, in provincia Bizkaia din Tara Bascilor. Anton Isac si sotia sa, Mariana nu si-au imaginat vreodata ca ar putea fi fericitii castigatori ai unui asemenea premiu. Familia norocoasa de romani din Spania O familie de romani stabilita in Spania este fericita castigatoare a unui .

inca o banca dispare din Romania. Anunt de ultima ora de la BNR

Doua banci si doua fonduri de investitii au notificat BNR ca vor sa cumpere sucursala din Romania a bancii franceze Credit Agricole, potrivit unor surse din mediul bancar, citate de economica. net. Francezii de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )