Libnet.ro
UNICEF

00:07

ANAF a declansat operatiunea Mercur, cea mai ampla verificare a comertului online nefiscalizat

B1 B1,
ANAF a declansat operatiunea Mercur, cea mai ampla verificare a comertului online nefiscalizat

Agentia Nationala de Administrare Fiscala, prin Directia Generala Antifrauda Fiscala, a declansat operatiunea Mercur. Este cea mai ampla actiune de verificare a veniturilor nedeclarate obtinute din. continuă pe B1

Inspectorii ANAF Antifrauda au declansat cea mai ampla verificare a comertului online nefiscalizat

Agentia Nationala de Administrare Fiscala, prin Directia Generala Antifrauda Fiscala, a declansat operatiunea Mercur, cea mai ampla actiune de verificare a veniturilor nedeclarate obtinute din comertul electronic nefiscalizat, urmare a extinderii acestui tip de acte de comert si a numarului foarte mare de sesizari primite, in special pentru nereguli privind imposibilitatea de a beneficia de garantie in lipsa documentelor fiscale, a anuntat astazi institutia.

Antifrauda a declansat cea mai ampla verificare a comertului online nefiscalizat

Agentia Nationala de Administrare Fiscala, prin Directia Generala Antifrauda Fiscala, a declansat operatiunea Mercur, cea mai ampla actiune de verificare a veniturilor nedeclarate obtinute din comertul electronic nefiscalizat, urmare a extinderii acestui tip de acte de comert si a numarului foarte mare de sesizari primite, in special pentru nereguli privind imposibilitatea de a beneficia de garantie in lipsa documentelor fiscale.

ANAF DESFASOARA CEA MAI AMPLA INVESTIGATIE IN ZONA COMERTULUI ONLINE Comertul online cu marfuri contrafacute s-a intensificat

Agentia Nationala de Administrare Fiscala, prin Directia Generala Antifrauda Fiscala, a declansat operatiunea Mercur, cea mai ampla actiune de verificare a veniturilor nedeclarate obtinute din comertul electronic nefiscalizat, urmare a extinderii acestui tip de acte de comert si a numarului foarte mare de sesizari primite, in special pentru nereguli privind imposibilitatea de a beneficia de garantie in lipsa documentelor fiscale. Anunta ANAF printr-un comunicat de presa.

ANAF declanseaza operatiunea Mercur privind comertul online nefiscalizat

Agentia Nationala de Administrare Fiscala, prin Directia Generala Antifrauda Fiscala, a declansat operatiunea Mercur, o actiune de verificare a veniturilor nedeclarate obtinute din comertul electronic nefiscalizat, urmare a extinderii acestui tip de acte de comert si a numarului foarte mare de sesizari primite: in special pentru nereguli privind imposibilitatea de a beneficia de garantie in lipsa documentelor fiscale, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

Cum ia ANAF la puricat internetul: ce e operatiunea Mercur si de ce are loc acum

ANAF a demarat operatiunea Mercur, prin care-si propune sa ia la puricat internetul. Momentul ales nu e intamplator, sustin inspectorii Fiscului. Din cand in cand, ANAF mai vine cu cate o.

Aluat fraged de placinta, cea mai simpla reteta pentru un desert delicios! VIDEO

Una dintre deserturile preferate toamna este placinta cu mere, iar bucatarii spun ca succesul unei tarte consta in reusita aluatului fraged. Aceasta este cea mai simpla reteta pentru o placinta delicioasa. Cea mai simpla reteta pentru aluat fraged de placinta Desi pare un lucru simplu, prepararea aluatului fraged de placinta poate deveni cu adevarat ceva .

Cea mai mare frica pe care o au toti romanii! S-a aflat acum: 59% din ei se tem de asta

Mai bine de jumatate dintre romani se tem de un anumit lucru. Care este cea mai mare frica a noastra si de ce o impartasim cu totii? Frica, rol important in siguranta si integritatea noastri Frica e una dintre cele mai mari emotii, alaturi de furie si iubire. Aceasta apare ca raspuns in cazul unei .

KLAUS IOHANNIS: Pandemia de COVID-19 reprezinta cea mai dramatica perioada de dupa 1989

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi ca pandemia de COVID-19 reprezinta cea mai dramatica perioada de dupa 1989 pentru Romania. Seful statului a adaugat ca totusi tara noastra a reusit sa obtina de curand statutul de piata de capital emergenta, iar masurile economice cuprinse in Planul de relansare vor pune bazele noului model de dezvoltare, unul al investitiilor, al responsabilitatii si al sustenabilitatii.

Klaus Iohannis: Pentru Romania, pandemia de COVID-19 reprezinta cea mai dramatica perioada de dupa 1989

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca pandemia de COVID-19 reprezinta cea mai dramatica perioada de dupa 1989 pentru Romania. Seful statului a adaugat ca totusi tara noastra a reusit sa obtina de curand statutul de piata de capital emergenta, iar masurile economice cuprinse in Planul de relansare vor pune bazele noului model de dezvoltare, unul al investitiilor, al responsabilitatii si al sustenabilitatii.

Klaus Iohannis: Pentru Romania, pandemia de COVID-19 reprezinta cea mai dramatica perioada de dupa 1989

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, joi, in mesajul transmis cu ocazia deschiderii Bucharest Forum 2020, ca pentru Romania pandemia de COVID-19 reprezinta cea mai dramatica perioada de dupa 1989.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )