Libnet.ro
UNICEF

20:00

Klaus Iohannis: Pentru Romania, pandemia de COVID-19 reprezinta cea mai dramatica perioada de dupa 1989

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis: Pentru Romania, pandemia de COVID-19 reprezinta cea mai dramatica perioada de dupa 1989

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca pandemia de COVID-19 reprezinta cea mai dramatica perioada de dupa 1989 pentru Romania. Seful statului a adaugat ca totusi tara noastra a reusit sa obtina de curand statutul de piata de capital emergenta, iar masurile economice cuprinse in Planul de relansare vor pune bazele noului model de dezvoltare, unul al investitiilor, al responsabilitatii si al sustenabilitatii. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: Pentru Romania, pandemia de COVID-19 reprezinta cea mai dramatica perioada de dupa 1989

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, joi, in mesajul transmis cu ocazia deschiderii Bucharest Forum 2020, ca pentru Romania pandemia de COVID-19 reprezinta cea mai dramatica perioada de dupa 1989.

Iohannis: Pentru Romania, pandemia de COVID-19 reprezinta cea mai dramatica perioada de dupa 1989

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca pandemia de COVID-19 reprezinta pentru Romania cea mai dramatica perioada de dupa 1989, punctand ca tara noastra va continua sa se adapteze pentru implementarea masurilor necesare de crestere a capacitatii de.

Klaus Iohannis: Cu cat mai repede sunt introduse si respectate restrictiile, cu atat mai rapid isi produc efectele

Klaus Iohannis a atras atentia, miercuri, ca situatia este critica in Romania si romanii au de facut o alegere fundamentala - trebuie sa aleaga intre drumul care duce la o explozie de cazuri si supraaglomerarea spitalelor sau cel al vietii sociale si al unei economii functionale.

KLAUS IOHANNIS: Romania a cunoscut in ultima saptamana cea mai mare crestere a numarului de cazuri de la debutul pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca Romania a avut, in ultima saptamana, cea mai mare crestere a numarului de cazuri de la debutul pandemiei COVID-19, cifrele fiind extrem de ingrijoratoare.

Klaus Iohannis, conferinta de presa de la ora 18.00 in cea mai neagra zi a bilantului de COVID-19 in Romania

Presedintele Klaus Iohannis sustine miercuri o conferinta de presa de la ora 18. 00 la Palatul Cotroceni. Iesirea presedintelui vine in contextul in care Romania inregistreaza azi cea mai neagra zi a bilantului de COVID-19 - aproape 3. 000 de cazuri in 24 de ore.

KLAUS IOHANNIS: Pandemia de COVID-19 reprezinta cea mai dramatica perioada de dupa 1989

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi ca pandemia de COVID-19 reprezinta cea mai dramatica perioada de dupa 1989 pentru Romania. Seful statului a adaugat ca totusi tara noastra a reusit sa obtina de curand statutul de piata de capital emergenta, iar masurile economice cuprinse in Planul de relansare vor pune bazele noului model de dezvoltare, unul al investitiilor, al responsabilitatii si al sustenabilitatii.

Klaus Iohannis: ,,in Romania exista peste 1000 de locuri pentru pacienti Covid-19, iar in acest moment peste600 sunt ocupate.

In cadrul conferintei de presa sustinute miercuri la Palatul Cotroceni, presedintele Romaniei a precizat ca situatia nu este critica, dar este foarte ingrijoratare. Acesta a mentionat ca inRomania ex.

Klaus Iohannis, conferinta de presa, de la ora 18,00

Presedintele Klaus Iohannis sustine miercuri, de la ora 18:00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, intr-un context marcat de avansul epidemiei de coronavirus.

VIDEO Klaus Iohannis, la Ziua Unitatii Germane: Romania reprezinta un partener solid si de incredere al Germaniei in spatiul central si sud-est european

Romania reprezinta un partener solid si de incredere al Germaniei in spatiul central si sud-est european si ramane un partener apropiat pentru indeplinirea obiectivului Presedintiei germane a Consiliului Uniunii Europene de consolidare a proiectului european, a afirmat luni presedintele Klaus Iohannis, care a participat la Ziua Unitatii Germane, eveniment organizat de Ambasada Berlinului la Bucuresti la 30 de ani de la reunificarea poporului german.

KLAUS IOHANNIS: Abordarea politica este una, abordarea publica in situatia de pandemie trebuie sa fie una aplicata

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, astazi, la Palatul Cotroceni, despre diferenta dintre abordarea politica si cea a autoritatilor, legata de combaterea pandemiei COVID-19.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )