Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cea mai mare frica pe care o au toti romanii! S-a aflat acum: 59% din ei se tem de asta

Playtech Playtech,
Cea mai mare frica pe care o au toti romanii! S-a aflat acum: 59% din ei se tem de asta

Mai bine de jumatate dintre romani se tem de un anumit lucru. Care este cea mai mare frica a noastra si de ce o impartasim cu totii? Frica, rol important in siguranta si integritatea noastri Frica e una dintre cele mai mari emotii, alaturi de furie si iubire. Aceasta apare ca raspuns in cazul unei . continuă pe Playtech

Alimentul pe care toti romanii trebuie sa il manance la micul dejun. Te satura si taie pofta de gustari nesanatoase

Multi oameni sunt extrem de pofticiosi, iar asta ii impiedica mult sa aiba o silueta de invidiat sau cel putin un stil alimentar echilibrat. Ce trebuie sa consumi pentru a te satura? Acesta te face sa-ti tai pofta de mancare. Ce aliment te face sa-ti taie pofta de mancare? Cei mai multi incearca sa aiba .

Kombucha, bautura pe care toti romanii ar trebui sa o bea. Ce beneficii miraculoase are pentru sanatate

Kombucha este o bautura acidulata, care are un gust dulce-acrisor, ce se prepara cu ceai. Ea este o bautura care se consuma de peste 2000 de ani si este originara din China, insa a devenit populara in Europa abia in secolul XX. Kombucha, bautura pe care toti romanii ar trebui sa o bea De altfel, .

Simona Halep a patit-o si mai rau la Roland Garros. Cea mai mare umilinta: ziua in care nu a luat nici 3 game-uri

Simona Halep a avut o prestatie foarte, foarte slaba in turul 4 la Roland Garros, in partida cu Iga Swiatek. Favorita numarul unu a competitiei a fost fara replica in fata polonezei, care a controlat jocul pe intreaga lui durata. Doar 69 de minute a durat partida, timp in care Simona Halep a stat mai .

DigiSport: Mihai Rusu: Eu cred ca Simona Halep e fitoasa. Pentru Romania, ea e cea mai mare diva!

Mihai Rusu 72 de ani) fost jucator de tenis roman, in prezent antrenor in Germania, sustine ca este dificil de lucrat cu sportiva din Constanta, pe care a numit-o fitoasa.

Interviu inedit cu George Puscas, inainte de meciul crucial cu Islanda. Atacantul a recunoscut ce meci i-a produs cea mai mare dezamagire din cariera (VIDEO)

Intr-un European de tineret in care au aratat aproape perfect, in 2019, Romania U21 ajungea pana in semifinale, unde i-a iesit in cale Germania. Desi tricolorii mici au fost la inaltime chiar si in.

Cod galben de ploi, vijelii si grindina in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de vreme rea pentru aproape toata tara, valabila marti, pana la ora 18. De asemenea, au emis o noua avertizare cod galben, valabila pana miercuri, 7 octombrie, ora 06.

Ce se intampla cu pretul gazelor. Toti romanii care stau la bloc trebuie sa afle asta

Bursa Romana de Marfuri a trimis un comunicat de presa prin intermediul caruia informeaza cetatenii ca, la inceputul anului, pretul la gaze s scazut cu 38%, iar volumul tranzactionat in semestrul III a fost mai mare decat in primele sase luni. Ce se intampla cu pretul gazelor Atat eliminarea prevederilor ordonantei 114, cat si liberalizarea .

Anunt de ultima ora de la Revolut. Toti romanii care au abonament la ei trebuie sa afle asta

Anunt pentru toti romanii care folosesc Revolut! Ce trebuie sa stie cei care au abonament la ei? Utilizatorii au parte de mari surprize! Totul este din ce in ce mai usor cu Revolut. Anunt de ultima ora pentru romanii care folosesc Revolut Utlizatorii Revolut pot de acum sa monitorizeze toate abonamentele si platile recurente. Totul .

Superalimentul plin de calciu, vitamine si nutrienti. Toti romanii ar trebui sa in consume toamna

Desi sufoca Litoralul, iar o echipa de cercetatori constanteni a inventat un fertilizator din ele, in timp ce unii au produs combustibil cu ajutorul lor, atat de versatile, specialistii ne anunta ca pot fi si consumate. Este vorba despre alge, unele dintre cele mai nutritive alimente, care au inceput sa capete popularitate si in Romania.

Anunt pentru toti romanii care folosesc retelele de socializare zilnic. La ce pericol sunt expusi

Un studiu recent, realizat de catre oamenii de stiinta de la Universitatea Pennsylvania din Statele Unite si de la Universitatea Jinan din Guangzhou, China, arata care sunt riscurile pentru utilizarea excesiva a retelelor de socializare in timpul pandemiei. Anunt pentru toti romanii care folosesc retelele de socializare zilnic Studiul care a fost publicat in jurnalul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )