Libnet.ro
UNICEF

14:30

ANAF a luat masuri pentru limitarea raspandirii infectiei cu coronavirus in unitatile fiscale

Adevărul Adevărul,
ANAF a luat masuri pentru limitarea raspandirii infectiei cu coronavirus in unitatile fiscale

Conducerea ANAF a dispus o serie de masuri, care sunt aplicate in scopul asigurarii securitatii si sanatatii personalului, dar si pentru protectia contribuabililor. continuă pe Adevărul

Compania de Apa, masuri pentru limitarea raspandirii coronavirusului

Compania de Apa Targoviste Dambovita face un apel catre cetatenii cu simptome care pot indica infectarea cu coronavirus sa nu se prezinte, in perioada 11. 2020, la sediul companiei.

VALENTIN IONESCU: ASF a luat masuri pentru pentru o abordare convergenta in utilizarea prerogativelor legale in vederea mentinerii unei evolutii ordonate pe pietele financiare nonbancare

Directorul Directiei de Strategie si Stabilitate Financiara in cadrul ASF, domnul Valentin Ionescu, a declarat: Stabilitatea pietelor si protectia consumatorilor din pietele financiare nebancare sunt vizate in primul rand de masurile adoptate de catre ASF.

VALENTIN IONESCU: ASF a luat masuri pentru o abordare convergenta in vederea mentinerii unei evolutii ordonate pe pietele financiare nonbancare

Autoritatea de Supraveghere Financiara monitorizeaza atent evolutiile pe piata de capital, piata asigurarilor si piata pensiilor private din Romania, in contextul generat de efectele epidemiei Covid-19, informeaza un comunicat remis Redactiei.

Metrorex, masuri de ultima ora pentru prevenirea supraaglomerarii statiilor de metrou la orele de varf

Metrorex anunta ca a adoptat noi masuri de preventie pentru limitarea raspandirii infectiei cu Coronavirus, dupa ce doua persoane din Bucuresti au fost infectate cu COVD 19.

Schimbari majore la metrou, pentru prevenirea raspandirii epidemiei: ce se intampla de astazi

Bucurestenii vor avea parte de schimbari majore cand vine vorba de deplasarea cu metroul prin Capitala. Acestea vor intra in vigoare de astazi, pentru prevenirea raspandirii epidemiei de coronavirus. Avand in vedere numarul de persoane infectate cu coronavirus din Bucuresti, Ministrul Tranporturilor si Metrorex au luat mai multe masuri pentru prevenirea raspandirii virusului COVID .

Ce masuri au luat alte tari pentru combaterea epidemiei de Coronavirus: scoli si gradinite inchise, munca de acasa, carantina in orase

Infectia cu Coronavirus a ajuns in 111 tari, cele mai afectate fiind China, Coreea de Sud, Iran si Italia, statul european in care epidemia s-a raspandit cel mai mult. Multe gradinite si scoli sunt inchise, o serie de companii aeriene au anulat zboruri.

Au fost suspendate audientele la Serviciul de Imigrari din Braila. Cum se depun actele pentru obtinerea dreptului de sedere in Romania

Pentru limitarea raspandirii infectiei cu coronavirus COVID-19), Inspectoratul General pentru Imigrari reaminteste cetatenilor instrumentele de comunicare la distanta si recomanda utilizarea acestora in interactiunea cu institutia pentru a evita aglomerarea de persoane in zona activitatilor de relatii cu publicul.

Institutiile din Baragan restrang activitatea cu publicul. Masuri pentru limitarea infectiei cu COVID-19

Comitetul Local pentru Situatii de uergenta al Municipiului Slobozia a dispus o serie de masuri, in contextul epidemiologic actual. astfel, pentru limitarea imbolnavirilor cu COVID-19 a fost restrictionat accesul publicului in mai multe institutii.

BOR, masuri pentru combaterea coronavirusului: Oamenii vor putea asista la slujbe in curtea bisericii, va fi instalat un punct de dezinfectare

Biserica Ortodoxa Romana ia masuri pentru limitarea raspandirii coronavirusului.

15 recomandari esentiale pentru prevenirea raspandirii coronavirusului

Evitarea locurilor aglomerate, respectarea regulilor de igiena, folosirea unor rute alternative de transport, folosirea cardului si limitarea la maximum a oricarui contact direct cu alte persoane, sunt cateva din cele 15 recomandari ale autoritatilor pentru prevenirea raspandirii coronavirusului.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3085 seconds )