Libnet.ro
UNICEF

21:45

Schimbari majore la metrou, pentru prevenirea raspandirii epidemiei: ce se intampla de astazi

Playtech Playtech,
Schimbari majore la metrou, pentru prevenirea raspandirii epidemiei: ce se intampla de astazi

Bucurestenii vor avea parte de schimbari majore cand vine vorba de deplasarea cu metroul prin Capitala. Acestea vor intra in vigoare de astazi, pentru prevenirea raspandirii epidemiei de coronavirus. Avand in vedere numarul de persoane infectate cu coronavirus din Bucuresti, Ministrul Tranporturilor si Metrorex au luat mai multe masuri pentru prevenirea raspandirii virusului COVID . continuă pe Playtech

15 recomandari esentiale pentru prevenirea raspandirii coronavirusului

Evitarea locurilor aglomerate, respectarea regulilor de igiena, folosirea unor rute alternative de transport, folosirea cardului si limitarea la maximum a oricarui contact direct cu alte persoane, sunt cateva din cele 15 recomandari ale autoritatilor pentru prevenirea raspandirii coronavirusului.

DSU, apel ferm catre populatie. Recomandarile pentru prevenirea raspandirii coronavirusului

Departamentul pentru Situatii de Urgenta vine cu 15 recomandari privind conduita sociala responsabila in prevenirea raspandirii coronavirus COVID-19) .

Forumul Judecatorilor din Romania solicita CSM si Ministerului Justitiei masuri pentru prevenirea raspandirii coronavirusului

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania solicita Consiliului Superior al Magistraturii CSM) si Ministerului Justitiei sa adopte masuri pentru prevenirea raspandirii infectiilor cauzate de COVID-19, avand in vedere aglomeratia din salile de judecata, magistratii propunand amplasarea de recipiente cu dezinfectant, dezinfectarea sediilor instantelor, reducerea programului instantelor sau interzicerea accesului persoanelor cu semne de boala.

Raed Arafat anunta adoptarea unor masuri noi pentru evitarea raspandirii epidemiei cu coronavirus

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a anuntat marti seara, ca autoritatile pregatesc noi masuri de precautie prin care sa limiteze raspandirea epidemiei de coronavirus, in contextul in care Romania a ajuns sa aiba in prezent 29 de imbolnaviri cu noul coronavirus. Ce evenimente importante vor avea loc astazi Astfel, astazi, 11 martie .

Recomandarile FRF pentru prevenirea raspandirii coronavirusului: Fara strangeri de mana inaintea meciurilor

Federatia Romana de Fotbal recomanda jucatorilor si oficialilor echipelor de fotbal care sa evite strangerea de mana inaintea partidelor. Federatia Romana de Fotbal recomanda evitarea.

Gabriela Firea cere masuri suplimentare pentru diminuarea raspandirii coronavirusului

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, solicita Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta masuri suplimentare pentru diminuarea raspandirii coronavirusului, avand in vedere ca, sute de romani din Italia, zona europeana cea mai afectata, dar si din Spania, unde este un numar mare de imbolnaviri, continua sa intre in tara, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Air Moldova suspenda toate zborurile spre si din Italia din cauza epidemiei coronavirus

Compania aeriana Air Moldova suspenda toate zborurile spre si din Italia in perioada 12 martie 2020 - 31 martie 2020 cu probabilitatea extinderii restrictiilor). Masurile sunt luate pentru prevenirea raspandirii infectiei cu noul tip COVID-19.

Masuri fara precedent in vamile din nordul si vestul tarii pentru prevenirea raspandirii coronavirusului

Sunt masuri fara precedent in vamile din nordul si vestul tarii pentru prevenirea raspandirii coronavirusului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )