Libnet.ro
UNICEF

00:07

Anunt pentru toti romanii care stau la bloc. Ce se intampla cu reabilitarea termica

Playtech Playtech,
Anunt pentru toti romanii care stau la bloc. Ce se intampla cu reabilitarea termica

Reabilitarea termica intra in etapa fondurilor europene, dupa ce programul de stat a esuat. Planul statului este de multi ani paralel cu realitatea. Reabilitarea termica, un esec. Se incearca planul doi, cu fonduri europene La inceputul anului 2019, Ministerul Dezvoltarii a propus finantarea lucrarilor de executie la 120 de imobile, plan realist, de altfel, fata . continuă pe Playtech

Anunt pentru toti cei care au card si cont bancar. ING a anuntat schimbarea fara precedent

ING Bank a venit cu o veste exceptionala in aceste zile. Chiar daca pare surprinzator pentru Romania, putem spune ca 2020 a accelerat lucrurile. Pentru prima data in Romania, volumul.

Veste extraordinara pentru romanii care stau la bloc. S-a aflat acum ce conditii sunt

Perioada asta cu muncit de acasa i-a facut pe multi romani sa-si dea seama ce probleme grave au apartamentele lor. Exista o speranta insa. Daca stai bine cu locul de munca, poate ar.

Toti romanii care au card si cont bancar trebuie sa afle: se intampla in tara noastra in plina criza

Anul 2020 a fost dificil din cauza crizei medicale, dar romanii au cateva probleme mari cu bancile. Aflam despre acestea acum. Pe cat de mult au incercat bancile sa vina cu solutii digitale.

eMAG face asta pentru toti romanii: asa reduceri mai vezi doar cand greseste preturile

EMAG promite reduceri exceptionale in aceasta perioada. Scopul e precis: incepe scoala si magazinul pune la bataie o multime de oferte. Am selectat cateva dintre cele pe care le are.

Cum se pot schimba locuintele in 2020. Ce trebuie sa stie cei care stau la bloc

Inca de pe 15 august, romanii pot cumpara o locuinta prin programul national Noua Casa. Acesta a fost publicat in Monitorul Oficial, dupa ce Guvernul a adus o serie de modificari. Care sunt conditiile in care poti schimba locuinta in 2020?! Programul Noua Casa 2020. Cum se pot schimba locuintele De pe 15 august, programul .

ANAF, un nou anunt pentru milioane de romani. Se intampla de azi

Noi facilitati ale serviciului Spatiul Privat Virtual a fost implementat de catre Ministerul Finantelor Publice si Agentia Nationala. Anuntul ANAF pentru milioane de romani Prin aceste facilitati se acorda titularului contului SPV posibilitatea de a plati, in numele oricarei alte persoane fizice, impozitele sau contributiile evidentiate in Declaratia unica, conform unui comunicat al ANAF. Potrivit .

Pericol pentru toti cei cu cont bancar si card. Sute de mii de clienti sunt afectati

Banca Nationala a Romaniei face un anunt de ultima ora: sute de mii de clienti sunt afectati de caderi ale sistemelor de carduri, internet sau mobile banking. in ultimele sapte luni, au avut loc 12 astfel de incidente majore. Ce spun specialistii BNR, aflati in randurile de mai jos. Sute de mii de clienti, afectati .

Condimentul nociv pe care toti romanii il au in bucatarie. Este folosit in aproape toate produsele

Fie ca facem pajituri sau mancaruri, condimentele sunt nelipsite, insa mare atentie la cantitatea pe care o folositi, in special la acest condiment. Specialistii trag un semnal de alarma. Condimentul nociv din bucatariile tuturor romanilor. A se consuma cu moderatie Nucsoara este un condiment pe care majoritatea dintre noi il adaugam in cantitati mici atunci .

Orange, anunt pentru milioane de clienti. Doua luni gratis pentru romani

Orange Romania, lider pe piata de servicii de comunicatii si date mobile, de ceva vreme a intrat puternic si pe piata serviciilor de televiziune prin cablu si digital, si dupa ultimele informatii, compania a avut cea mai mare crestere de abonati in 2017, ajungand la 500. 000 de clienti. Ulterior, anul acesta, dupa o dezvoltare consistenta .

Normele sanitare pentru inceperea scolii. Monica Anisie, mesaj pentru toti parintii

Monica Anisie vine cu un mesaj deosebit de important pentru toti parintii. Care sunt normele sanitare care se vor respecta in scolile din Romania din septembrie? Norme sanitare in scolile din Romania Viata tuturor s-a schimbat dramatic odata cu criza sanitara, iar acum toti elevii si studentii vor lua parte a unui fenomen care nu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )