Libnet.ro
UNICEF

23:45

DIGI RDS RCS, veste uriasa pentru milioane de romani. Ce trebuie sa afle acum clientii

Playtech Playtech,
DIGI RDS RCS, veste uriasa pentru milioane de romani. Ce trebuie sa afle acum clientii

Perioada pandemiei de coronavirus a adus o crestere pentru compania RCS odata cu revenirea in tara a multor romani, respectiv cu cresterea cererii pentru internet in ultimele luni. Astfel, Digi anunta un numar record de abonati in al doilea trimestru al lui 2020. DIGI RDS RCS, vesti uriase pentru milioane de romani. Ce trebuie sa . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, veste uriasa din septembrie. Cum se schimba scoala

Veste asteptata de toti parintii si elevii din Romania! Ludovic Orban a explicat, intr-o conferinta de presa, ce se va intampla cu scoala din septembrie. Anunt important despre cum se va schimba scoala Ludovic Orban a sustinut azi o declaratie de presa unde a explicat tot ce tine de masurile pe care le-a luat Guvernul .

Veste cumplita pentru Mircea Sandu! A fost diagnosticat din nou cu cancer

La 11 ani dupa ce a luptat pentru a invinge cancerul la colon, Mircea Sandu a fost din nou pus la incercare. Medicii din Franta l-au anuntat in luna iunie ca are o tumoare maligna la plamani, anunta Gazeta Sporturilor. Din fericire pentru cel care a condus Federatia Romana de Fotbal intre 1990 si 2014, .

Veste extraordinara pentru romanii care stau la bloc. S-a aflat acum ce conditii sunt

Perioada asta cu muncit de acasa i-a facut pe multi romani sa-si dea seama ce probleme grave au apartamentele lor. Exista o speranta insa. Daca stai bine cu locul de munca, poate ar.

Veste buna pentru utilizatorii de telefoane Samsung: lista completa a gadgeturilor castigatoare

Pentru prima oara, in cadrul evenimentului de lansare a Galaxy Note 20, oficialii Samsung au promis trei ani de versiuni noi de Android pentru terminalele de top ale companiei. Acum, aflam ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )