Libnet.ro
UNICEF

01:06

Analiza: De ce cetatenii din Georgia protesteaza mai des decat cei din Moldova

Adevărul Adevărul,
Analiza: De ce cetatenii din Georgia protesteaza mai des decat cei din Moldova

Chiar daca calitatea guvernarii din Moldova este identica sau chiar inferioara celei din Georgia, cetatenii moldoveni sunt mai rezervati in ceea ce priveste initierea protestelor sociale, scrie expertul politic Dionis Cenusa intr-unarticol de analiza pentru Agentia IPN. continuă pe Adevărul

Romania importa fructe si legume mai scumpe decat cele autohtone

Consiliul Concurentei a analizat piata si a concluzionat ca in Romania preturile sunt mai mici decat media europeana, dar asta nu impiedica importurile masive de fructe si legume. in opinia retailerilor, principalul motiv pentru care se importa atat de mult este ca producatorii romani inca nu au capacitatea de a indeplini niste standarde comerciale.

In ce zone ale corpului apare cel mai des cancerul de piele

Cu siguranta ai citit si tu despre el: cancerul de piele este unul dintre cele mai periculoase, insa poate fi tratat daca este descoperit in stadii incipiente. Este foarte usor sa observi alunite ciudate si pete pe.

Alina Mungiu-Pippidi: Implicarea serviciilor si a anticoruptiei in politica este chiar mai grava decat coruptia

Politologul Alina Mungiu-Pippidi critica scandalul politic ce domina Romania in acest an si care, arata aceasta, nu face decat sa duca la pierderea unei oportunitati foarte bune pe care o puteam folosi pentru.

Emotii pentru liderii PSD: Numarul de participanti ar fi mult mai mic decat isi doreau. Ce spun liderii locali

Emotii pentru liderii PSD cu cateva ore inainte de mitingul din Piata Victoriei! Unii lideri locali sustin ca numarul de participanti va fi sub cel asteptat. Daca initial s-a vorbit de 1 milion de persoane .

Simona Halep, mai puternica decat Rafa Nadal. Americanii au descoperit unde l-a depasit liderul WTA pe cel mai bun tenisman pe zgura din toate timpurile

Simona Halep este in finala turneului de la Roland Garros, dupa o semifinala entuziasmanta cu Garbine Muguruza, din Spania.

Imoteca: Bucurestiul are potential mai mare decat Parisul

Piata rezidentiala din tara noastra se maturizeaza progresiv si incepe sa ofere produse de calitate, cu concepte si realizari arhitecturale si tehnice mai avansate si mai elegante, sustine Rafaela Nebreda, managing partner Imoteca.

HALUCINANT! Barbat din Craiova tinut mai mult de 6 ORE pe masa de operatie, dupa ce doctorul NU A VRUT sa-l opereze. Cum si-a motivat medicul gestul si ce s-a intamplat cu pacientul

Un nou caz halucinant in sistemul medical romanesc. Un pacient de 41 de ani din Craiova a stat peste 6 ore pe masa de operatie pentru ca medicul urolog a refuzat sa il opereze, motivand ca nu exista suficient.

Alerta METEO: Vreme teribila in weekend. Care sunt zonele din Romania cele mai vizate de fenomenele extreme

In week-end, vremea va fi capricioasa, cerul fiind variabil, cu unele innorari, mai ales dupa amiaza. Potrivit meteorologilor, in majoritatea regiunilor tarii vor fi ploi slabe de scurta durata, insotite.

Eruptia vulcanului Fuego din Guatemala: Cel mai recent bilant a crescut la 109 morti/ Cautarile persoanelor disparute, suspendate

Operatiunile de cautare si recuperare a persoanelor disparute in urma eruptiei vulcanului Fuego din Guatemala au fost intrerupte din motive de securitate, informeazaThe Guardian.

Eruptia vulcanului Fuego din Guatemala: Cel mai recent bilant a crescut la 109 morti / Cautarile persoanelor disparute, suspendate

Operatiunile de cautare si recuperare a persoanelor disparute in urma eruptiei vulcanului Fuego din Guatemala au fost intrerupte din motive de securitate, informeazaThe Guardian.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )