Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANALIZA De ce nu e corect sa spunem ca Simona Halep este cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei din toate timpurile

Adevărul Adevărul,
ANALIZA De ce nu e corect sa spunem ca Simona Halep este cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei din toate timpurile

Simona Halep este varful de lance al tenisului romanesc in ultimii ani, dar totusi nu poate fi socotita cea mai buna tenismena a Romaniei din toate timpurile. continuă pe Adevărul

Simona Halep, nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii august

Simona Halep a fost nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii august. in circuitul profesionist feminin. Concurente in acest top ii sunt inca alte cinci jucatoare de tenis, po.

FOTO Simona Halep, incantatoare la o gala de lux desfasurata aseara in Capitala. Jucatoarea noastra, asaltata de vedete

Simona Halep se afla in tara, urmand a pleca saptamana viitoare spre China, unde va participa la turneele de la Wuhan si Beijing.

Simona Halep, aparitie neasteptata la coada de la Ambasada Chinei: Cum a reusit sportiva sa ajunga in fata (FOTO)

Surpriza mare pentru cele aproximativ 20 de persoane care stateau miercuri dimineata la coada la Ambasada Chinei pentru a obtine viza. Simona Halep, alaturi de mama sa, s-a prezentat de asemenea la reprezentanta.

FOTO Simona Halep, lasata de fani sa treaca in fata lor, la Ambasada Chinei

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep le-a multumit, miercuri, fanilor care au lasat-o sa treaca in fata lor, la Ambasada Chinei.

Simona Halep nu a stat la coada la ambasada. Reactia oamenilor care asteptau pentru viza

In perioada 24 - 30 septembrie, Simona Halep va participa la turneul de la Wuhan, China. Locul 2 WTA, a fost miercuri la Ambasada Chinei pentru a solicita viza si a avut parte de o adevarata surpriza din.

Ce crede cu adevarat Maria Sarapova despre Simona Halep

Maria Sarapova a eliminat-o pe Simona Halep in turul I la US Open si a spue ce gandeste cu adevarat despre romanca, potrivit gsp. ro. Niciodata nu m-as fi asteptat sa fiu atat.

FOTO Simona Halep, alaturi de Ion Tiriac la un eveniment caritabil la Roma. Cum au fost surprisi cei doi de catre fotografi

Simona Halep a profitat de zilele libere pe care le are pana la revenirea in circuit, programata pentru 25 septembrie, si a dat o fuga la Roma, alaturi de Ion Tiriac.

Ce nota a primit Simona Halep pentru prestatia pe care a avut-o la US Open

Simona Halep a fost eliminata in turul I al turneului de la US Open, parasind competitia care o putea propulsa pe locul 1 in lume.

Marea Neagra, desemnata drept cea mai poluata din Europa. La ce risc sunt supusi romanii

Un studiu realizat de oamenii de stiinta din Statele Unite privind calitatea apei Marii Negre, arata ca e cea mai poluata din Europa, iar aici poluarea cu plastic este de doua ori superioara altor.

FOTOGALERIE Cum arata gradinile, fatadele si balcoanele premiate de Primaria Capitalei la concursul Cea mai frumoasa fatada

Primaria Capitalei a postat pe site imaginile cu gradinile, balcoanele si fatadele premiate la concursurile Cea mai frumoasa fatada, Cel mai frumos balcon si Cea mai frumoasa gradina. La categoria Cea mai frumoasa fatada, Premiul I a fost castigat de o cladire cu fatada crapata, acoperita cu iedera, iar la categocia Cel mai frumos balcon, o amenajare cu iedera de plastic.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )