Libnet.ro
UNICEF

19:30

ANALIZA Cum au mers cele mai mari piete auto in 2013 - De la optimismul din China si SUA, pana la deznadejdea din sudul Europei

Hotnews Hotnews,
 ANALIZA Cum au mers cele mai mari piete auto in 2013 - De la optimismul din China si SUA, pana la deznadejdea din sudul Europei

China este prima piata care trece de 20 milioane de autoturisme vandute intr-un singur an, SUA are cresteri constante de cativa ani, iar Marea Britanie a fost singura din Europa de Vest care a avansat puternic in 2013, arata datele privind vanzarile de masini noi. La polul opus, Germania este in scadere, Franta e la minimul ultimilor 15 ani, iar Italia nu are motive sa zambeasca. Cat despre piata romaneasca, ea raporteaza al saselea an consecutiv de declin. continuă pe Hotnews

Top cele mai revolutionare tehnologii in 2013

Anul 2013 a adus, pe langa o multime de produse interesante, si o gramada de inovatii demne de luat in seama. Din acest motiv ne-am gandit ca un top cu cele mai revolutionare tehnologii care si-au facut aparitia sau au evoluat foarte mult pana in prezent ar fi foarte interesant. Este destul de greu sa clasificam importanta acestora, mai ales avand in vedere ca vorbim de inovatii si ca acestea nu au fost aplicate inca la adevaratul lor potential. Asadar, [].

ICE AGE american. SUA se confrunta cu cele mai reci zile din ultimii 20 de ani

Statele Unite se confrunta cu cele mai scazute temperaturi din ultimele doua decenii, care pun viata oamenilor in pericol. Potrivit agentiei de meteorologie, frontul de aer rece se indreapta acum spre estul.

VIDEO Cele mai asteptate filme ale anului 2014

Anul care tocmai a inceput e intampinat de presa americana cu speranta ca va fi cel putin la fel de bun ca 2013. Ce se poate spune de pe acum e ca oferta va fi foarte variata. Iata mai jos o lista cu cele mai asteptate noua titluri in cinematografele din Romania - al 10-lea va fi surpriza anului, despre care vom vorbi la timpul potrivit.

Romania, una dintre cele mai afectate tari de un atac informatic asupra serverelor Yahoo!

Un atac de tip malware a infectat serverul Yahoo! pentru publicitate in ultimele zile, iar tarile cele mai afectate de acest atac aparent motivat financiar sunt Romania, Marea Britanie si Franta, potrivit unei.

Romania si Marea Britanie au fost tarile cu cele mai multe computere afectate de un nou atac informatic asupra serverelor Yahoo!

Yahoo! a fost victima unui atac informatic timp de mai multe zile la finalul lui 2013 si inceputul acestui an, iar ca urmare sute de mii de useri care au intrat pe site ar fi fost expusi unor virusi, cele mai multe computere afectate fiind in Romania, Marea Britanie si Franta, arata datele companiei olandeze Fox IT. Hackerii au profitat de vulnerabilitati din serverele de advertising ale Yahoo! si atacul a incetat, insa a avut o motivatie financiara si ridica un semnal de alarma si asupra limbajului Java, scrie Washington Post.

HOT! Vezi aici care cele mai bine vandute 10 single-uri ale anului 2013 in US!

2013 a trecut, asa ca e cazul sa se traga linie si sa se decida cele mai bine vandute single-uri.

HOT! Vezi aici care sunt cele mai bine vandute 10 single-uri ale anului 2013 in US!

2013 a trecut, asa ca e cazul sa se traga linie si sa se decida cele mai bine vandute single-uri.

Lista celor mai mari datornici la bugetul de stat.

Fiscul a publicat lista marilor datornici la bugetul de stat. Pe primul loc, cu o datorie de peste jumatate de miliard de lei, se afla Galaxy Tabacco, fosta Societate Nationala Tutunul Romanesc, al carei actionar majoritar este acum omul de afaceri Ioan Niculae. Statul nici nu mai viseaza acum sa recupereze banii, pentru ca o sentinta data de Curtea Suprema anuleaza practic datoria, potrivit antena3. ro. Pe locul 2 in top apare compania European Food, cu datorii de 276 de milioane de lei si .

Maramuresul, printre judetele cu cele mai putine adoptii in 2013

Cu sute de copii institutionalizati, Maramuresul se afla la coada clasamentului in ceea ce priveste numarul de adoptii finalizate in anul 2013. Din cele 580 de adoptii efectuate la nivel national, in Maramures au fost inregistrate doar 16.

One Direction, Emeli Sande si Michael Buble detin cele mai bine vandute albume ale anului 2013 in UK! Vezi aici ce artisti au mai prins un loc in top 40!

Ca la fiecare sfarsit de an, Marea Britanie si Statele Unite trag linie si realizeaza topul celor mai bine vandute.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )