Libnet.ro
UNICEF

15:00

Romania, una dintre cele mai afectate tari de un atac informatic asupra serverelor Yahoo!

Antena3 Antena3,
Romania, una dintre cele mai afectate tari de un atac informatic asupra serverelor Yahoo!

Un atac de tip malware a infectat serverul Yahoo! pentru publicitate in ultimele zile, iar tarile cele mai afectate de acest atac aparent motivat financiar sunt Romania, Marea Britanie si Franta, potrivit unei. continuă pe Antena3

Ai intrat pe Yahoo zilele astea? Ai putea fi infectat. Romania, printre tarile cele mai afectate de un atac malware periculos

Doua firme de securitate au anuntat ca serverele de publicitate ale gigantului Yahoo au distribuit virusi catorva sute de mii de utilizatori, pe parcursul ultimelor zile.

Poporul roman, unul dintre cele mai bolnave popoare din UE. Vedeti lista celor mai periculosi aditivi alimentari

Romanii au mancat milioane de cozonaci si au baut zeci de milioane de litri de vin de Craciun si Revelion. Marea majoritate au facut cumparaturile fara sa citeasca etichetele si sa vada pe ce dau, de.

Mireille Mathieu si Peter Gabriel vor concerta pentru prima data in Romania in acest an

Mireille Mathieu, una dintre cele mai populare cantarete franceze, celebrul artist britanic Peter Gabriel si cantaretul american Marc Anthony vor concerta pentru prima data in Romania, in 2014, un an care se anunta a fi plin de evenimente interesante pe piata muzicala.

VIDEO Cele mai asteptate filme ale anului 2014: supereroi si mari actori ai Hollywoodului

Nymphomaniac, Lupul de pe Wall Street, Robocop si Hobbitul 3 sunt doar cateva dintre cele mai asteptate filme ale anului 2014.

Romania si Marea Britanie au fost tarile cu cele mai multe computere afectate de un nou atac informatic asupra serverelor Yahoo!

Yahoo! a fost victima unui atac informatic timp de mai multe zile la finalul lui 2013 si inceputul acestui an, iar ca urmare sute de mii de useri care au intrat pe site ar fi fost expusi unor virusi, cele mai multe computere afectate fiind in Romania, Marea Britanie si Franta, arata datele companiei olandeze Fox IT. Hackerii au profitat de vulnerabilitati din serverele de advertising ale Yahoo! si atacul a incetat, insa a avut o motivatie financiara si ridica un semnal de alarma si asupra limbajului Java, scrie Washington Post.

VIDEO Cele mai asteptate filme ale anului 2014

Anul care tocmai a inceput e intampinat de presa americana cu speranta ca va fi cel putin la fel de bun ca 2013. Ce se poate spune de pe acum e ca oferta va fi foarte variata. Iata mai jos o lista cu cele mai asteptate noua titluri in cinematografele din Romania - al 10-lea va fi surpriza anului, despre care vom vorbi la timpul potrivit.

HOT! Vezi aici care cele mai bine vandute 10 single-uri ale anului 2013 in US!

2013 a trecut, asa ca e cazul sa se traga linie si sa se decida cele mai bine vandute single-uri.

HOT! Vezi aici care sunt cele mai bine vandute 10 single-uri ale anului 2013 in US!

2013 a trecut, asa ca e cazul sa se traga linie si sa se decida cele mai bine vandute single-uri.

VIDEO Actorul, fabrica de bani - Topul actorilor care in 2013 au generat cele mai mari incasari in cinematografe

Actrita Jennifer Lawrence, castigatoarea unui premiu Oscar, a ocupat locul fruntas in topul actorilor care au generat cele mai mari incasari in cinematografe in 2013, potrivit unui sondaj realizat in randul proprietarilor salilor de cinema din Sua, informeaza variety. com.

Cele mai tari albume din 2013

Albumul vizual lansat de Beyonce, The 20/20 Experience al lui Justin Timberlake si Nothing Was The Same, lansat de Drake au fost desemnate cel mai bine vandute albume ale anului 2013.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )