Libnet.ro
UNICEF

01:05

Analiza DW: Se desfasoara in Germania cele mai monotone alegeri parlamentare din toate timpurile?

România Liberă România Liberă,
Analiza DW: Se desfasoara in Germania cele mai monotone alegeri parlamentare din toate timpurile?

Germania alege, iar in final Angela Merkel ajunge pentru a patra oara cancelara. Si daca ar fi sa se intample asa, cursa nu s-a incheiat. intrebari importante raman inca deschise, considera Dagmar Engel, intr-o analiza publicata pe site-ul Deutsche Welle. continuă pe România Liberă

Cele mai bune bancuri misogine. De ce e rochia de mireasa alba

Printre cele mai simpatice bancuri ce circula la ora actuala in mediul online se numara si cele misogine. Va prezentam mai jos un top al celor mai bune bancuri misogine.

Care sunt cele mai proaste zece seriale de televiziune din toate timpurile

Multe dintre cele mai proaste seriale de televiziune au luat nastere din concepte discutabile care ne fac sa ne intrebam cum de au fost aprobate vreodata. De obicei, sunt anulate dupa un singur sezon in care inregistreaza ratinguri foarte mici. Iata.

Unele dintre cele mai scumpe masini din lume, parcate in fata unui restaurant din Targu-Jiu

Unele dintre cele mai scumpe masini din lume au fost fotografiate in fata unui restaurant din municipiul Targu-Jiu.

Cele mai in voga destinatii: 6 locuri pentru care sa iti pregatesti bagajele acum

Chiar daca vara a trecut, nu inseamna ca nu este un moment potrivit sa descoperi noi destinatii, mai ales ca au fost dezvaluite cele mai in voga locuri din lume, potrivit Business Insider . Iata care sunt acestea si de ce se inghesuie turistii.

Bose QC35 II: Cele mai bune casti wireless au devenit mai destepte

Cei de la Bose si-au actualizat ieri linia de solutii audio pentru deplasari, iar printre lansari s-a numarat si Bose QC35 II, unele dintre cele mai bune casti wireless. Seria de casti QuietComfort de la Bose a fost considerata din totdeauna de referinta in domeniul audio, mai ales pentru abilitatea modelelor de anulare a zgomotului [].

Cum arata una dintre cele mai sexy politiste cand renunta la uniforma

Luiza Ciuclea este una dintre cele mai sexy politiste din Romania, iar tinara bruneta nu a scapat nici de ochii barbatilor din strainatate. Imaginile cu politista bruneta fac furori si peste.

Prof. dr. Leon Danaila, despre una dintre cele mai banale cauze ale cancerului. Toti romanii trebuie sa stie (VIDEO)

Sculptorul de creiere, asa cum este supranumit prof. dr. Leon Danaila, figureaza, alaturi de Einstein printre cele 500 de genii ale secolului 21. in cariera sa de peste jumatate de secol a operat mai mult de.

Avril Lavigne si Bruno Mars sunt cele mai periculoase celebritati de pe internet

Potrivit firmei de securitate web McAfee, Avril Lavigne si Bruno Mars sunt celebritatile ale caror nume te pot expune la un risc mai mare de atac cibernetic in cazul in care le cauti pe internet, potrivitIFL Science.

Cum influenteaza forma fetei sexualitatea si ce caracteristici faciale au cele mai infidele persoane: explicatia oamenilor de stiinta

Un studiu care cerceteaza rolul pe care il joaca diferite caracteristici faciale in relatiile sexuale si selectia partenerilor arata care sunt persoanele care tind sa aiba o sexualitate mai puternica decat altele.

Uber a pierdut licenta de a opera intr-una dintre cele mai mari capitale din Europa

Uber are din ce in ce mai multe probleme pe piata din Europa. Compania americana a primit o lovitura grava din partea autoritatilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )