Libnet.ro
UNICEF

05:30

Klaus Iohannis face pasul inapoi in scandalul ambasadei din Israel: Presedintele nu respinge o posibila mutare, ci doar critica lipsa unei consultari (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis face pasul inapoi in scandalul ambasadei din Israel: Presedintele nu respinge o posibila mutare, ci doar critica lipsa unei consultari (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis face pasul inapoi in scandalul memorandumului privind mutarea ambasaderi Romaniei din Israel la Ierusalim. intr-o declaratie de presa de la Sofia unde participa la summit al Uniunii Eu. continuă pe B1

Klaus Iohannis, mutare importanta in scandalul dintre Palate: Unul dintre cei mai importanti consilieri, trimis la Washington

La putin timp dupa discutia de la Palatul Cotroceni dintre presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, a fost anuntata public vizita consilierului prezidential pentru politica externa Bogdan.

Klaus Iohannis, un nou atac la adresa Guvernului: Astfel de abordari dauneaza grav Romaniei

Klaus Iohannis face declaratii importante. Vorbim de o integrare pe care ne-o dorim a fi tot mai stabila. in ceea ce priveste mutarea Ambasadei, Iohannis a spus aceasta chestiune nu.

Klaus Iohannis: Sunt persoane in Romania care incearca sa induca ideea ca trebuie sa alegem intre SUA si UE

Presedintele Klaus Iohannis a taxat din nou, de la Sofia, intr-o discutie cu jurnalistii, atitudinea Guvernului Dancila in legatura cu mutarea ambasadei Romaniei la Ierusalim. De asemenea, acesta a afirmat ca sunt unii care vor sa induca ideea ca.

intalnire Klaus Iohannis - Viorica Dancila

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, marti, cu premierul Viorica Dancila, pentru a discuta pe marginea mutarii ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. La discutii va participa si ministrul de Externe, Teodor Melescanu.

Ora 11.00. Klaus Iohannis, fata in fata cu Viorica Dancila, dupa ce i-a cerut de doua ori demisia

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, marti, cu premierul Viorica Dancila, pentru a discuta pe marginea mutarii ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. La discutii participa si ministrul de Externe, Teodor Melescanu. intalnirea este programata de la ora 11.

AUDIO Sefa Reprezentantei Comisiei Europene, despre mutarea ambasadei din Israel: Pozitia oficiala a Romniei este pozitia anuntata de presedintele Romniei, pentru ca el reprezinta Romnia n forurile europene pe probleme de politica externa / Statul de dre

Comisia Europeana considera ca in chestiunea eventualei mutari a ambasadei Romaniei in Israel, de la Tel Aviv la Ierusalim, pozitia oficiala a Bucurestiului este cea exprimata de presedintele Klaus Iohannis, pentru ca acesta reprezinta Romania in forurle europene, pe problema de politica externa, a declarat, intr-un interviu acordat HotNews. ro, sefa Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Angela Cristea. Ea a mai subliniat ca in Uniunea Europeana statul de drept, inclusiv independenta justitiei, nu este un subiect negociabil cu nicun stat membru, inclusiv cu Romania.

Scandalul mutarii ambasadei din Israel: Ambasadorul Palestinei vorbeste despre posibila rupere a relatiilor diplomatice

Ambasadorul palestian la Bucuresti, Fuad Kokaly, a parasit miercuri seara Romani pentru a se consulta cu autoritatile de la Ramallah in scandalul mutarii ambasadei din Israel la Ierusalim. intr-un scurt.

Liviu Dragnea cere anchetarea jurnalistului Dan Tapalaga in scandalul memorandumul secret privind mutarea ambasadei din Israel (VIDEO)

Liviu Dragnea cere interventia procurorilor in cazul memorandumului secret adoptat de Guvern, pe tema mutarii ambasadei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Liderul PSD considera ca jurnalistul Dan Tapalaga,.

Klaus Iohannis, replica pentru Dragnea: Eu nu imi permit sa amenint. Cineva se uita prea des la filme cu mafioti (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a oferit replica lui Liviu Dragnea dupa ce liderul PSD l-a acuzat ca a amenintat-o pe Viorica Dancila cand i-a spus ar face bine sa faca ce i se spune. Seful statului a afirmat.

Klaus Iohannis, replica pentru Dragnea: Eu nu imi permit sa amenint. Cineva se uita prea des la FILME CU MAFIOTI! Ce spune despre demisia lui Dancila (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a oferit replica lui Liviu Dragnea dupa ce liderul PSD l-a acuzat ca a amenintat-o pe Viorica Dancila cand i-a spus ar face bine sa faca ce i se spune. Seful statului a afirmat.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )