Libnet.ro
UNICEF

10:30

Analiza: Numarul masinilor second-hand inmatriculate in primul semestru, de circa 8 ori mai mare decat al celor noi

Adevărul Adevărul,
Analiza: Numarul masinilor second-hand inmatriculate in primul semestru, de circa 8 ori mai mare decat al celor noi

Eliminarea timbrului de mediu a inmultit de circa 8 ori numarul masinilor second-hand inmatriculate in primele sase luni din an, raportat la numarul masinilor noi inmatriculate in aceeasi perioada. continuă pe Adevărul

Tranzactiile cu masini second-hand au crescut cu 130% in primul semestru din 2017

Piata masinilor second-hand din import a inregistrat in primul semestru un avans de 86%, pana la 253. 000 de masini, in timp ce reinmatricularile au crescut cu 130%, in lipsa timbrului de mediu care blocase o mare parte din vanzarile de masini.

Tranzactiile cu masini second-hand au crescut cu 130% in primul semestru din acest an

Tranzactiile cu masini second-hand au avut un avans de 130%, inmatricularile de masini noi au crescut cu 27%, iar cele de masini second-hand din import au urcat cu 86%, depasind 250. 000 de unitati, in primul semestru din acest an, conform unei analize efectuate de Autovit. ro, platforma de anunturi auto, parte a OLX Group, trimisa Redactiei.

Primul semestru din 2017, unul record pentru piata auto: Tranzactiile cu masini second-hand au crescut cu 130%, iar inmatricularile de masini noi au urcat cu 27%

Primul semestru din 2017 a adus un record cantitativ pe piata auto din Romania, in conditiile in care tranzactiile cu masini second-hand au avut un avans de 130%, inmatricularile de masini noi au crescut cu 27%, iar cele de masini second-hand din import au urcat cu 86%, depasind 250. 000 de unitati, conform unei analize efectuate de Autovit. ro.

Profitul Renault a crescut, insa actiunile sale au scazut in primul semestru

Firma Renault a raportat ieri o crestere a profitului de 59% in primul semestru, insa investitorii au scazut actiunile din cauza temerilor legate de castigurile producatorului francez de automobile care au atins punctul culminant, conform the MarketWatch. Actiunile au scazut cu 5,7%, la 76,40 euro, la tranzactionarea de dimineata la Paris.

Vanzari record pentru Renault-Nissan, in primul semestru din 2017

Alianta Renault-Nissan, extinsa in urma achizitionarii Mitsubishi Motors, a raportat, ieri, o crestere de 7% a vanzarilor in primul semestru din 2017, la 5,27 milioane de vehicule, se arata intr-un comunicat al aliantei, potrivit Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )