Libnet.ro
UNICEF

21:15

Analiza pietei sistemelor de ventilatie din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Analiza pietei sistemelor de ventilatie din Romania

Piata sistemelor de ventilatie din Romania este estimata la aproximativ 51 milioane de euro in 2016, dupa o crestere semnificativa in 2015 peste 36% fata de anul anterior) si 2016 +15. 4%), potrivit unui studiu realizat la finalul anului trecut de. continuă pe Wall-Street Ro

Cea mai mare banca din Romania a facut ANUNTUL. Toti clientii vor fi afectati. Ce se va intampla cu cardurile

Anunt important facut de cea mai mare banca din Romania. Clientii BCR nu vor putea face tranzactii la ATM-uri, POS-uri si online, iar cardurile emise de banca nu vor putea fi utilizate, de duminica seara,.

Restrictioneaza importurile de carne de porc din Romania

Autoritatea Federala Sanitara Veterinara din Rusia Rosselkhoznadzor) a anuntat, ieri, ca a introdus restrictii temporare cu privire la importurile de porci vii, carne de porc si produse continand carne de porc din Romania, ca urmare a epidemiei de pesta porcina, informeaza Agerpres.

Cea mai tanara bunica DIN LUME este din Romania. Ce varsta are femeia...

Romania se afla pe primul loc in lume cu cea mai tanara bunica, iar motivul care a dus la acest fenomen este lipsa mijloacelor de educatiei, sustin specialistii. Suntem pe primul loc avand cea mai.

Victor Ponta: Liviu Dragnea e mai apropiat de Viktor Orban decat UDMR-ul. Vrea sa faca din Romania Ungaria mica

Victor Ponta continua valul de atacuri la adresa lui Liviu Dragnea. intr-o conferinta de presa pe care a sustinut-o marti, la Satu Mare, liderul Pro Romania, a declarat ca presedintele PSD a ajuns sa fie mai.

Andreea Esca, iubita unei celebre vedete din Romania: Detalii intime ies la iveala!

Andreea Esca are o casnicie solida si o familie extren de frumoasa. indragita prezentatoare tv a vorbit insa despre marea ei iubire din adolescenta. Este vorba despre un fost coleg de liceu, al carui tata.

O scriitoare celebra a inclus un sat din Romania in topul celor mai frumoase destinatii din lume

Scriitoarea Sylvie Bigar, autoare a catorva lucrari cu teme culinare si turistice, a realizat topul celor mai frumoase sate din lume. Dupa ce a ajuns la Viscri, autoarea a concluzionat ca poate deveni una dintre.

Saptamana de foc pe scena politica. Soarta mai multor persoane importante din Romania se poate schimba

Saptamana de foc pentru soarta lui Liviu Dragnea si a Laurei Codruta Kovesi. in plin razboi cu presedintele Klaus Iohannis, liderul PSD asteapta sentinta in dosarul angajarilor din Teleorman. Si soarta.

SOC in Televiziune! CABRAL a FUGIT din Romania? MESAJ cutremurator postat de VEDETA PRO

Celebrul moderator de televiziune Cabral a prezentat pe blogul personal o recomandare privind locul ideal pentru a petrece timpul liber si pentru a fugi de aglomeratia din marile orase ale Romaniei. Este vorba des.

Unul dintre cei mai cunoscuti realizatori TV din Romania, AMENDA URIASA primita in Paris. Ce greseala a facut

Celebrul realizator de televiziune Dan Negru a fost amendat de politistii din Paris cu 135 de euro, pentru ca a fost prins ca statea pe telefon, la volan. Am platit 135 de euro amenda in Paris pentru ca.

Stare de alerta in mai multe localitati din Romania. Oamenii au fost invadati de lacuste

Este stare de alerta in Harghita, dupa ce lacustele au invadat peste 1. 000 de hectare de culturi din trei localitati. Ministerul de Interne a declarat la solicitarea Comitetului Judetean pentr Situatii de.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2027 seconds )