Libnet.ro
UNICEF

18:00

Stare de alerta in mai multe localitati din Romania. Oamenii au fost invadati de lacuste

Antena3 Antena3,
Stare de alerta in mai multe localitati din Romania. Oamenii au fost invadati de lacuste

Este stare de alerta in Harghita, dupa ce lacustele au invadat peste 1. 000 de hectare de culturi din trei localitati. Ministerul de Interne a declarat la solicitarea Comitetului Judetean pentr Situatii de. continuă pe Antena3

Restrictii de trafic pe mai multe drumuri din tara, de Rusalii

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca sambata, duminica si luni circulatia vehiculelor rutiere cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone, respectiv 7,5 tone, altele decat cele destinate exclusiv transportului de persoane, este.

Restrictii de circulatie pe mai multe tronsoane din A1, pentru lucrari la carosabil si masuratori

Centrul Infotrafic anunta, miercuri, ca pe mai multe sectoare ale A1 se efectueaza lucrari si sunt instituite restrictii de trafic. Pana la ora 18. 00, lucrarile au loc pe tronsonul Sibiu - Deva, iar pana la ora 20. 00 se lucreaza pe sectorul Arad - Timisoara.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vreme instabila in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, o avertizare nowcasting Cod galben de instabilitate atmosferica, valabila, in urmatoarea ora, pe raza judetului Hunedoara. Potrivit.

DACIA a lansat masina pe care si-o permite si un student: Cum arata cel mai ieftin model din Romania! (FOTO)

Dacia Student este masina proiectata in timpul regimului comunistpentru a fi pusa la dispozitia studentilor. Desi este o masina precara, mica, cheltuielile de intretinere reduse o faceau.

O apreciata STILISTA din Romania, gasita MOARTA! Trupul ii era ZDROBIT - Ipoteza anchetatorilor (FOTO)

Stilista Raluca Rosu s-a sinucis. Apreciata ca fiind unul dintre cei mai buni trendsetteri din Romania, Raluca a ales sa-si puna capat zilelor aruncandu-se de la etajul 6 al blocului in care.

SOC in lumea mondena: O cunoscuta STILISTA din Romania, gasita MOARTA! Trupul ii era ZDROBIT - Ipoteza anchetatorilor (FOTO)

Stilista Raluca Rosu s-a sinucis. Apreciata ca fiind unul dintre cei mai buni trendsetteri din Romania, Raluca a ales sa-si puna capat zilelor aruncandu-se de la etajul 6 al blocului in care.

Vesti bune pentru somerii din Romania. Peste 30.000 de locuri de munca vacante, la nivel national

Peste 30. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Prahova, Sibiu, Timis si Cluj, in timp ce in Bacau, Caras-Severin, Giurgiu, Botosani si.

Panica in Gorj. Strazile si mai multe gospodarii au fost inundate

Pompierii din Gorj intervin, joi, in comuna Scoarta, dupa ce, in urma unor ploi torentiale, strazile si mai multe gospodarii au fost inundate. Strazi pline de apa sunt si in Targu-Jiu si.

Efectele globale ale GDPR: Mai multe companii blocheaza accesul utilizatorilor europeni, pentru ca nu se pot conforma noilor reguli

Mai multe companii au ales optiunea nucleara si au decis sa blocheze accesul pentru toti utilizatorii europeni, cu mai putin de o zi inainte de intrarea in vigoare a noilor reglementari privind protectia datelor private General Data Protection Regulation, GDPR), scrie The Guardian.

Cele mai frumoase plaje din Grecia in care sa mergi in vacanta de vara

Grecia este una dintre destinatiile preferate de turistii care adora vacantele la plaja. Insa Grecia are mult mai multe de oferit: peisaje spectaculoase, experiente culinare, viata de noapte, istorie bogata si, nu in ultimul rand, ospitalitatea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )