Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANALIZA PRIVIND PIATA REZIDENTIALA DIN TARA NOASTRA: Aproape 60% dintre cei care vor sa cumpere locuinte aleg apartamente noi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANALIZA PRIVIND PIATA REZIDENTIALA DIN TARA NOASTRA: Aproape 60% dintre cei care vor sa cumpere locuinte aleg apartamente noi

Aproape 60% dintre cei care cauta sa isi cumpere o locuinta aleg apartamente noi, in vreme ce apartamentele vechi pierd tot mai mult teren in fata cumparatorilor, pe o piata in care oferta de locuinte noi este in crestere, iar preturile acestora s-au stabilizat, arata o analiza a companiei de consultanta si reprezentare rezidentiala Imoteca Residential Experts. continuă pe Ziarul Bursa

CRIME iN SERIE iN CARACAL Mihai FIFOR le-a solicitat tuturor PREFECTILOR sa isi AMANE CONCEDIILE si sa efectueze o analiza privind riscurile si vulnerabilitatile fiecarui judet

Ministrul interimar al afacerilor interne, Mihai Fifor, le-a solicitat prefectilor si sefilor structurilor judetene ale M. sa efectueze in cel mai scurt timp o analiza privind principalele riscuri si.

IN CRESTERE CU 19% Autovit.ro: Tranzactiile cu autoturisme noi - la cel mai bun nivel din ultimii 11 ani

Vanzari record si la masinile electrice * Autovit. ro: Masinile noi vor avea cel mai bun an din ultimul deceniu * Declinul diesel-ului pe piata masinilor noi va continua Tranzactiile cu autoturisme noi din tara noastra au crescut cu 19%, in primul semestru al acestui an, si au ajuns la cel mai bun nivel din ultimii 11 ani, arata o analiza realizata de Autovit. ro. Aceasta mentioneaza ca tranzactiile cu masini second-hand pe plan intern reinmatriculari) au avut parte de cel mai bun semestru de cand exista date. Piata masinilor second-hand din strainatate a scazut cu 7%, dar ramane la valori consistente - 217. 000 de tranzactii in primele 6 luni ale anului, mai precizeaza sursa citata.

IN PRIMUL TRIMESTRU, IN TARA NOASTRA: Majorare cu aproape doua treimi a vanzarilor de autoturisme ecologice

Vanzarile de autoturisme ecologice in Romania au crescut cu 62,2%, in primul semestru al anului, fata de acelasi interval din 2018, pana la 2. 979 de unitati, arata statistica Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Autoturisme APIA).

Seful Dacia explica piata auto din Romania: Asediu al rablelor

In prezent, Dacia e cel mai mare producator auto din Romania. Iar cel care conduce grupul in prezent, pe plan local, a explicat in detaliu ce impact poate avea asupra tarii. Christophe Dridi,.

VREMEA. Avertizari noi de la meteorologi. Ploi torentiale si vijelii in mai multe zone din tara

Administratia nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari cod galben de manifestari de instabilitate atmosferica pentru mai bine de jumatate de tara. indeosebi dupa-amiaza si noaptea, vor fi.

Adolescenta ascunsa pe bancheta din spate a unei masini, pentru a fi scoasa ilegal din tara

O adolescenta a fost gasita de autoritatile de frontiera de la Nadlac ascunsa pe bancheta din spate a unui autoturism, condus de tata fetei, care incerca sa o scoata ilegal din tara pentru ca nu avea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )