Libnet.ro
UNICEF

22:15

Analiza Romania libera. Punctele fierbinti din legile justitiei

România Liberă România Liberă,
Analiza Romania libera. Punctele fierbinti din legile justitiei

Autonomia Inspectiei Judiciare, desemnarea procurorilor-sefi si introducerea unui prag pentru abuzul in serviciu sunt temele cele mai delicate din Legile Justitiei. Dupa ce Guvernul a refuzat sa isi asume pachetul, painea si cutitul se afla in mana lui Florin Iordache PSD), seful comisiei care va realiza raportul de fond. continuă pe România Liberă

Tudorel Toader a mers cu legile justitiei in Parlament: Comisia de la Venetia poate da peste cap calendarul adoptarii(VIDEO)

Tudorel Toader a mers cu legile justitiei in Parlament. Dupa ce a intarziat adoptarea proiectului in Guvern, coalitia l-a trimis in Parlament. Toader a prezentant legile chiar.

Dragnea: Noi vrem ca in aceasta sesiune parlamentara sa adoptam legile Justitiei

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, miercuri seara, ca pana la sfarsitul sesiunii, adica pana la finalul lunii decembrie, legile Justitiei vor fi adoptate de catre Parlament.

Vacuta Vesela si Chef Sebok, intr-o vizita delicioasa la redactia Romania Libera (P)

Pe 26 septembrie, Vacuta Vesela l-a invitat pe Chef Henrik Sebok in redactia Romania Libera. Maestrul bucatar, cunoscut de romani de la Master Chef sau pentru preparatele rafinate de la Sheraton Bucharest Hotel, a pregatit cateva delicii folosind Vacuta Vesela, branza topita acum disponibila intr-o reteta cu 0 E-uri.

Ping-pong cu legile Justitiei. Ministrul Toader spune ca proiectul a fost retrimis la CSM de fostul ministru Iordache, care acum conduce Comisia parlamentara pentru reforma Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri, in fata parlamentarilor, ca proiectul legislativ pentru reforma Justitiei nu a fost ideea lui, ci a avut o prima varianta elaborata la Ministerul Justitiei in anul 2016, cand ministru era Florin Iordache.

Liviu Dragnea, despre Legile justitiei: Vor fi adoptate in aceasta sesiune parlamentara, cu sau fara avizul Comisiei de la Venetia

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, sustine ca proiectul de modificare a legilor justitiei va fi adoptat in Parlament cu sau fara existenta unui punct de vedere scris al Comisiei de la Venetia cu privire la modalitatea de numire a procurorilor-sefi.

Predoiu, despre legile justitiei: PSD si ALDE incearca in Justitie o crima cu autor necunoscut

Deputatul PNL Catalin Predoiu a declarat, miercuri, ca mai intai ar trebui puse in acord Codurile cu deciziile Curtii Constitutionale CCR), abia apoi revizuite actele normative din zona sistemului judiciar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )