Libnet.ro
UNICEF

13:30

Predoiu, despre legile justitiei: PSD si ALDE incearca in Justitie o crima cu autor necunoscut

Adevărul Adevărul,
Predoiu, despre legile justitiei: PSD si ALDE incearca in Justitie o crima cu autor necunoscut

Deputatul PNL Catalin Predoiu a declarat, miercuri, ca mai intai ar trebui puse in acord Codurile cu deciziile Curtii Constitutionale CCR), abia apoi revizuite actele normative din zona sistemului judiciar. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, despre Legile justitiei: Vor fi adoptate in aceasta sesiune parlamentara, cu sau fara avizul Comisiei de la Venetia

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, sustine ca proiectul de modificare a legilor justitiei va fi adoptat in Parlament cu sau fara existenta unui punct de vedere scris al Comisiei de la Venetia cu privire la modalitatea de numire a procurorilor-sefi.

Analiza Romania libera. Punctele fierbinti din legile justitiei

Autonomia Inspectiei Judiciare, desemnarea procurorilor-sefi si introducerea unui prag pentru abuzul in serviciu sunt temele cele mai delicate din Legile Justitiei. Dupa ce Guvernul a refuzat sa isi asume pachetul, painea si cutitul se afla in mana lui Florin Iordache PSD), seful comisiei care va realiza raportul de fond.

Dragnea: Noi vrem ca in aceasta sesiune parlamentara sa adoptam legile Justitiei

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, miercuri seara, ca pana la sfarsitul sesiunii, adica pana la finalul lunii decembrie, legile Justitiei vor fi adoptate de catre Parlament.

Tudorel Toader a mers cu legile justitiei in Parlament: Comisia de la Venetia poate da peste cap calendarul adoptarii(VIDEO)

Tudorel Toader a mers cu legile justitiei in Parlament. Dupa ce a intarziat adoptarea proiectului in Guvern, coalitia l-a trimis in Parlament. Toader a prezentant legile chiar.

Tentativa de cenzura: PSD-ALDE, suparati ca sunt numiti penali si puscariabili

Majoritatea PSD-ALDE vrea sa taxeze declaratiile publice in care sunt folosite cuvintele penali sau puscariabili. PSD cere si masuri reparatorii pentru cei catalogati astfel.

Tentativa de cenzura: PSD-ALDE, suparati ca sunt numiti penali si puscariabili (VIDEO)

Majoritatea PSD-ALDE vrea sa taxeze declaratiile publice in care sunt folosite cuvintele penali sau puscariabili. PSD cere si masuri reparatorii pentru cei catalogati astfel.

Neintelegeri in coalitia PSD-ALDE, din cauza taxei de solidaritate. Urmeaza o sedinta

Sunt neintelegeri in coalitia de guvernare PSD-ALDE, iar cei din urma cer socoteala social-democratilor in privinta taxei de solidaritate. Ministrul de Finante, Ionut Misa, va merge luni.

Ping-pong cu legile Justitiei. Ministrul Toader spune ca proiectul a fost retrimis la CSM de fostul ministru Iordache, care acum conduce Comisia parlamentara pentru reforma Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri, in fata parlamentarilor, ca proiectul legislativ pentru reforma Justitiei nu a fost ideea lui, ci a avut o prima varianta elaborata la Ministerul Justitiei in anul 2016, cand ministru era Florin Iordache.

Solidaritatea PSD-ALDE, pusa la incercare de noua taxa de solidaritate

ALDE si-a exprimat rezervele fata de taxa de solidaritate de 2%, anuntata de ministrul Finantelor. Partidul lui Tariceanu vrea sa-si conserve electoratul si s-a opus, in ultima perioada, mai multor masuri propuse de social-democrati.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )