Libnet.ro
UNICEF

22:31

Analiza SWOT personala. Invata cum sa iei cele mai bune decizii pentru cariera ta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Analiza SWOT personala. Invata cum sa iei cele mai bune decizii pentru cariera ta

Analiza SWOT personala este o tehnica eficienta care te ajuta sa iei decizii importante legate atat de cariera, cat si de viata personala. Analiza SWOT te ajuta sa identifici punctele tale tari, pe care le poti valorifica, dar si sa izolezi aspectele. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai bune telefoane din 2018: topul alegerilor pe care sa le faci

Noul an se anunta a fi excelent, mai ales ca deja putem face un top cu cele mai bune telefoane din 2018, iar mai jos gasesti smartphone-urile de varf ale producatorilor. E greu sa faci o clasificare intr-o anumita ordine cand vine vorba de cele mai bune telefoane din 2018, asa cum se intampla, de [].

SAL-Fin a primit anul trecut 197 de cereri de solutionare. Cele mai frecvente situatii: diferentele intre daunele oferite de asiguratori si constatarile service-ului

Entitatea de Solutionare Alternativa a Litigiilor in Domeniul Financiar Non-bancar, SAL-Fin, a primit anul trecut 197 de cereri de solutionare, de peste cinci ori mai multe decat in 2016. Cele mai frecvente situatii rezolvate s-au referit la diferentele intre daunele oferite de asiguratori si constatarile service-ului.

Tanara din Cluj care a gandit o afacere estimata acum la 3 milioane de lire sterline. Cum a ajuns sa fie cotata printre cele mai tari antreprenoare din Europa

Publicatia internationala eu-startups. com a mentionat-o pe romanca Alina Calin printre cele mai interesante antreprenoare care au pus bazele unor startup-uri IT in ultimii ani in Europa. Originara din Cluj, tanara este cofondatoare a MIRA Rehab, o platforma software medicala care ajuta la recuperarea persoanelor cu dizabilitati locomotorii.

Nominalizari Premiile Muzicale Radio Romania 2018: cine sunt artistii care concureaza la cele mai multe categorii VIDEO

Cantaretii Andra, Smiley si Irina Rimes au cele mai multe nominalizari la Premiile Muzicale Radio Romania 2018, care vor fi acordate pe 16 aprilie, la Sala Radio din Bucuresti.

SJP a implinit 52 de ani! Iata cele mai cool tinute primavaratice ale vedetei

La 52 de ani, indragita actrita este neschimbata si reuseste sa arate la fel ca in urma cu un deceniu, cand o vedeam suspinand dupa Mr. Big, in serialul Sex and the City. Ca si personajul ei, Carrie, Sarah Jessica Parker este, si in viata reala, o impatimita a modei si reuseste mereu sa arate impecabil.

Cele mai cunoscute vedete vegetariene sau vegane

Vegetarianismul sau veganismul sunt curente care au prins printre vedetele de la Hollywood. Fie ca au aderat la ele din dragoste pentru animale, fie din motive de sanatate, multe celebritati au renuntat la consumul de carne.

Maia Sandu: Alegerile parlamentare sunt cele mai importante

Alegerile parlamentare care vor avea loc in toamna anului curent sunt cele mai importante, pentru ca eliberarea tarii si a institutiilor statului din captivitate poate incepe de la acest scrutin. Declaratia a fost facuta de presedinta Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, in cadrul emisiunii Ora unitatii noastre de la 10TV, transmite IPN.

Copiii care invata mestesuguri de acum 6.000 de ani. Cum este resuscitata una dintre cele mai misterioase civilizatii de pe teritoriul Romaniei

La Muzeul Judetean de Istorie din Botosani a fost amenajat un atelier de pedagogie muzeala destinat elevilor. Mai precis, scolarii invata cum sa modeleze ceramica, dupa tehnicile folosite de olari acum 6. 000 de ani. Si asta in conditiile in care cultura Cucuteni, renumita pentru ceramica sa pictata este un adevarat brand al Botosaniului.

Cele mai puternice rugaciuni

In religia ortodoxa, postul, rugaciunea si milostenia sunt cei trei stalpi ai evlaviei, asa cum spunea Iisus Hristos in predica de pe Muntele Fericirilor. Exista patru feluri de rugaciuni: rugaciunea launtrica, rugaciunea exterioara, rugaciunea personala si rugaciunea comuna.

Premiilor Gopo 2018: Filmul Un pas in urma serafimilor, produs de Ada Solomon, a castigat cele mai multe si mai importante distinctii

Filmul Un pas in urma serafimilor, regizor Daniel Sandu, produs de Ada Solomon, a fost marele castigator al Galei Gopo 2018. Acesta a fost desemnat castigator al premiilor pentru Cel mai bun film, Cea mai buna.

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )