Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cele mai bune telefoane din 2018: topul alegerilor pe care sa le faci

Playtech Playtech,
Cele mai bune telefoane din 2018: topul alegerilor pe care sa le faci

Noul an se anunta a fi excelent, mai ales ca deja putem face un top cu cele mai bune telefoane din 2018, iar mai jos gasesti smartphone-urile de varf ale producatorilor. E greu sa faci o clasificare intr-o anumita ordine cand vine vorba de cele mai bune telefoane din 2018, asa cum se intampla, de []. continuă pe Playtech

Tii dieta? Iata care sunt cele mai bune legume pentru slabit

Un concept de slabit, usor aplicabil pentru a atinge greutatea ideala este introducerea in dieta zilnica a legumelor ce va pot ajuta, mai ales prin aportul de fibre, nutrienti si vitamine. Prin consumul.

Cele mai fericite tari din lume au patru lucruri in comun

Fericirea nu este doar o stare mentala, ci un efect al sistemului de sanatate publica, deprosperitate economicasi de politici guvernamentale. Primele tari clasate intopul celor mai.

Analiza SWOT personala. Invata cum sa iei cele mai bune decizii pentru cariera ta

Analiza SWOT personala este o tehnica eficienta care te ajuta sa iei decizii importante legate atat de cariera, cat si de viata personala. Analiza SWOT te ajuta sa identifici punctele tale tari, pe care le poti valorifica, dar si sa izolezi aspectele.

Mi-au amenintat parintii cu moartea! Momente terifiante traite de una dintre cele mai bune jucatoare ale lumii la turneul de la Miami

Caroline Wozniacki a fost eliminata in turul II al turneului de la Miami, dar daneza a trait momente infioratoare, pe care le-a povestit dupa meci.

Cele mai bune bancuri cu pensionari. Cum poate sa joace un batran in filme erotice

Pensionarii sunt adesea invocati in bancurile care circula pe internet. Va prezentam astazi o selectie de glume amuzante, care ii au in prim-plan pe batrani, surprinsi in diverse ipostaze.

Cele mai ciudate bancnote din lume. Pe ele apar femei cu sanii la vederesau locuintele unor lideri nationali

Clasamentul bancnotelor ciudate a fost intocmit de specialistii de la Banca Federala a Statelor Unite, care au dorit sa faca o comparatie intre grafica de pe banii americani si cea de pe banii altor state. Cu.

Tanara din Cluj care a gandit o afacere estimata acum la 3 milioane de lire sterline. Cum a ajuns sa fie cotata printre cele mai tari antreprenoare din Europa

Publicatia internationala eu-startups. com a mentionat-o pe romanca Alina Calin printre cele mai interesante antreprenoare care au pus bazele unor startup-uri IT in ultimii ani in Europa. Originara din Cluj, tanara este cofondatoare a MIRA Rehab, o platforma software medicala care ajuta la recuperarea persoanelor cu dizabilitati locomotorii.

Povestea uneia din cele mai destepte femei din lume: Tanara din Sibiu care lansat un soft asteptat de toate companiile mari din lume

Ambitia, tenacitatea si perseverenta sunt atributele care au ajutat-o pe Raluca Ada Popa, o tanara sibianca, sa fie recunoscuta la nivel mondial ca fiind un geniu al informaticii. Raluca Ada Popa e o.

Cea mai bizara granita din lume se afla in Europa - VIDEO

Una dintre cele mai ciudate granite din lume o gasim in Europa, intre Belgia si Olanda, in comunele Baarle-Hertog si Baarle-Nassau. Baarle-Hertog, comuna de granita a Belgiei, si Baarle-Nassau, comuna de.

Cat de scumpe sunt telefoanele bagate pe ascuns in inchisoare

Toata lumea stie ca detinutii din inchisori reusesc sa strecoare ceva obiecte cu ei pentru a-si face sederea cat de cat mai suportabila. Te-ai intrebat insa vreodata cat costa luxul de a avea un telefon in inchisoare? Normal ca cele mai cautate telefoane in randul detinutilor sunt cele subtiri si care, daca se poate, sa [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )