Libnet.ro
UNICEF

09:00

Dancila sustine ca investitiile straine au atins cel mai mare nivel din ultimii 10 ani

Hotnews Hotnews,
 Dancila sustine ca investitiile straine au atins cel mai mare nivel din ultimii 10 ani

Premierul Viorica Dancila a sustinut, joi, ca in primele sapte luni ale anului curent investitiile straine directe au inregistrat cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani, avand o crestere cu 22. 3% fata de anul 2018. continuă pe Hotnews

Cel mai mare grup petrolier japonez vrea sa se extinda in Australia

Grupul petrolier nipon Inpex Corp. , cel mai mare din tara asiatica, vrea sa se extinda in Australia, anunta Reuters. Presedintele-director Inpex pentru Australia, Hitoshi Okawa, a declarat vineri, citat de Reuters, ca extinderea priveste fabrica sa australiana de gaze naturale lichefiate Ichthys, dar presupune si potentiale achizitii, compania urmarind sa devina un jucator regional major in domeniul gazelor.

Dancila: in primele sapte luni ale anului, investitiile straine directe au inregistrat cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani

Premierul Viorica Dancila a anuntat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca investitiile straine in tara noastra au ajuns, in primele sapte luni ale anului, la cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani, inregistrand totodata si o crestere de peste 22 la suta fata de perioada similara a anului trecut. Dancila a mai spus ca Romania este pe locul trei in ierarhia tarilor cu cele mai mari 500 de companii din Europa Centrala si de Est.

Euro si Lira sterlina, la cel mai mare nivel din ultimele trei luni si jumatate

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, joi, un curs de referinta de 4,7415 leieuro, in crester.

Vulpoiul de la Moscova a adulmecat momentul: vrea sa fure americanilor cel mai mare aliat din Orient

Vladimir Putin a propus Arabiei Saudite sa cumpere un sistem rus de rachete antiaeriene pentru a-si .

Eugen Tomac (PMP) prezinta datele EUROSTAT despre performanta Guvernului: Avem cea mai mare rata anuala a inflatiei din UE

Presedintele PMP, Eugen Tomac, prezinta, miercuri, datele Eurostat cu privire la performanta Guvernului Dancila. Datele arata ca avem cea mai mare inflatie din UE desi premierul Viorica Dancila si.

Numarul de migranti in insulele elene, cel mai ridicat dupa 2016

Peste 26. 000 de migranti se afla in insulele grecesti din Marea Egee, cel mai mare numar dupa acordu.

Trump, dupa atacul asupra celei mai mari instalatii petroliere din lume: Suntem gata de actiune Preturile petrolului, cel mai mare salt de dupa inceputul Razboiului din Golf

Donald Trump a spus ca Statele Unite sunt gata de actiune pentru un potential raspuns la atacul asupra instalatiilor petroliere saudite, declaratia presedintelui american venind dupa ce un inalt oficial din administratia Trump a afirmat ca Iranul este de vina, transmite Reuters.

Armin, fiul lui Andrei Duban, este de o frumusete rara! Pe cine mosteneste cel mai mult

Baietelul familiei Duban se transforma usor intr-un adevarat flacau! Prietenii din mediul virtual al sotilor Duban se mira in continuu de frumusetea si gingasia sa. Gratiela si Andrei nu impartasesc prea multe din intimitatea lor, dar le mai scapa din cand in cand cate o fotografie cu raza lor de soare. Cat de mare a .

Romania a avut in iulie cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana

Lucrarile de constructii in Romania au inregistrat o crestere de 39,5% in iulie 2019, comparativ cu perioada similara din 2018, fiind cel mai semnificativ avans in randul statelor membre UE, arata datele publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat), scrie Agerpres.

IN IULIE: Romania a avut cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din UE

Lucrarile de constructii din tara noastra au inregistrat o crestere de 39,5%, in iulie 2019, comparativ cu perioada similara din 2018, fiind cel mai semnificativ avans in randul statelor membre UE, arata datele publicate, miercuri, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )