Libnet.ro
UNICEF

08:15

Anamaria Prodan, reactie geniala dupa scandalul rasismului lui Coltescu: Eu asta as fi facut in locul lui

Playtech Playtech,
Anamaria Prodan, reactie geniala dupa scandalul rasismului lui Coltescu: Eu asta as fi facut in locul lui

Scandalul rasismului in care este implicat arbitrul roman este departe de a se incheia. Anamaria Prodan se numara printre cei care i-a luat apararea lui Sebastian Coltescu. Sotia lui Reghe a avut o reactie geniala. Ce spune Anamaria Prodan despre scandalul urias de rasism Dupa ce Sebastian Coltescu l-a facut negru pe Pierre Webo, secundul . continuă pe Playtech

Radu Banciu, reactie furioasa dupa cazul Coltescu. Mbappe e analfabet, Hotugan nu are ce cauta in cupele europene

Acuzele de rasism care i-au fost aduse lui Sebastian Coltescu dupa incidentele de la PSG Basaksehir au fost comentate si de Radu Banciu. Cunoscutul prezentator TV a luat la tinta pe toata lumea. Nu i-a iertat pe Coltescu si Hategan, dar a fost extrem de dur si la adresa celor mai importanti fotbalisti de .

Medicul Alexandru Rafila, reactie neasteptata dupa ce a aflat ca i-ar putea lua locul lui Ludovic Orban in fruntea Guvernului. Cum a primit vestea

Surpriza neasteptata pentru romani dupa rezultatele partiale la alegerile parlamentare desfasurate duminica. in acest moment, potrivit exit-poll-ului, PSD conduce detasat clasamentul, astfel ca liderul partidului a inceput sa-si faca socotelile cu privire la candidatii partidului care ar putea ocupa functia de premier. Marcel Ciolacu, propunerea surpriza din partea PSD Nici nu s-au aflat inca rezultatele .

Scandalul Sebastian Coltescu in presa internationala. Ce scriu jurnalistii straini despre acuzatia de rasism adusa arbitrului roman

Scandalul de la meciul de Liga Campionilor dintreParis Saint-Germain si Istanbul Basaksehir, in care a fost implicat arbitrul Sebastian Coltescu a fost intens dezbatut in presa internationala, marile.

Mesajul UEFA dupa gafa lui Coltescu

UEFA a reactionat la gafa cu tenta rasista comisa de Sebastian Coltescu la partida dintre Paris Saint-Germain si Istanbul Basaksehir.

Ciolacu, reactie dura dupa propunerea lui Citu premier: O mare, mare bataie de joc

Marcel Ciolacu a reactionat, miercuri seara, dupa ce liberalii au anuntat ca il propun pe ministrul Finantelor, Florin Citu, pentru functia de premier. Liderul socia-democrat, afirma ca PSD nu va vota un astfel de guvern.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )