Libnet.ro
UNICEF

19:45

Anamaria Prodan a spus tot adevarul acum. Cine ii asculta telefonul: El a avut aceasta initiativa

Playtech Playtech,
Anamaria Prodan a spus tot adevarul acum. Cine ii asculta telefonul: El a avut aceasta initiativa

Anamaria Prodan, implicata intr-un nou scandal. Celebra impresara a declarat, spre surprinderea tuturor, ca ii este ascultat telefonul de ani de zile. Desi are o viata personala tumultoasa, aceasta a explicat ca motivul pentru care este urmarita in permanenta tine de partea profesionala. Anamaria Prodan: imi este ascultat telefonul intr-o interventie telefonica avuta la Punctul . continuă pe Playtech

Drama pe care o traieste Denise Rifai. A spus tot adevarul acum

La cateva luni de la demisia de la Realitatea TV, Denise Rifai a debutat, zilele trecute, cu 40 de intrebari pe Kanal D, emisiune care s-a bucurat de un succes urias in randul telespectatorilor. Putini sunt, insa, cei care stiu detalii despre viata prezentatoarei cu origini iordaniene. Denise Rifai, adevarul despre ceea ce ii lipseste .

Anamaria Prodan i-a facut parastas mamei sale! Cum a visat-o pe Ionela, chiar inainte de aceasta zi

Anamaria Prodan retraieste unul din cele mai grele momente din viata sa decesul mamei ei. Cunoscuta impresara i-a facut parastas celei care i-a dat viata, asa cum arata datinile. Cum a visat-o pe Ionela Prodan in acea zi? Ce mesaj i-a transmis Anei? Anamaria Prodan i-a facut parastas mamei. A pomenit-o intr-un cadru restrans .

Anamaria Prodan, la mormantul mamei sale. Ionela Prodan ar fi implinit 73 de ani

Anamaria Prodan a organizat un parastas pentru regretata ei mama, cantareata Ionela Prodan. Impresara a mers la cimitirul unde se odihnesc parintii ei, marti, in ziua in care artista ar fi implinit 73 de.

Anamaria Prodan, despre cei trei antrenori din viata ei. Pe unul singur l-a numit zeu

Anamaria Prodan este foarte antenta atunci cand selecteaza antrenorii alaturi de care lucreaza. Si vrea ca acestia sa fie frumosi. Sexy impresara a vorbit despre antrenorii cei mai importanti din viata ei profesionala, dar si personala. Pentru ca unul dintre alesi este chiar sotul ei, Laurentiu Reghecampf. Iar Florin Bratu si Dan Alexa sunt ceilalti .

Anamaria Prodan, urmarita penal: Am un dosar privind manipularea rezultatelor meciurilor Ce partide sunt vizate

Anamaria Prodan este in atentia procurorilor, intr-un dosar care cerceteaza zece partide disputate in Liga 2. Se suspecteaza ca aceste jocuri ar fi fost trucate pentru a obtine sume importante la pariuri. Este vorba despre zece meciuri disputate de Gloria Buzau, in editia 2014-2015. Mai multi jucatori si antrenori sunt pe lista persoanelor suspecte, dar .

Raluca Zenga, adevarul despre sotul ei, Walter. A spus tot: Mi-a iertat multe

Dupa o casnicie de 14 ani, Raluca si Walter Zenga au decis sa divorteze. Motivele le-au explicat, separat, cei doi, iar fanii unuia dintre cele mai frumoase cupluri din Romania au fost luati prin suprindere de declaratiile facute. Divortul anului: Raluca si Walter Zenga nu mai formeaza un cuplu Sunt casatoriti de 14 ani, au .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )