Libnet.ro
UNICEF

20:30

Anca Jurma, interimar la conducerea DNA, dupa revocarea lui Kovesi

Hotnews Hotnews,
 Anca Jurma, interimar la conducerea DNA, dupa revocarea lui Kovesi

Procuroarea Anca Jurma va asigura conducerea interimara a Directiei Nationale Anticoruptie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de revocare din functie a Laurei Codruta Kovesi. continuă pe Hotnews

Marius Iacob, interimar la sefia DNA, dupa revocarea lui Kovesi

Procurorul sef adjunct al DNA, Marius Iacob, asigura interimatul la sefia DNA, pana cand procurorul general Augustin Lazar va delega o persoana la conducerea DNA, potrivit procedurii.

Cine ar putea fi seful interimar de la DNA, dupa revocarea lui Kovesi: Care sunt urmatorii pasi pentru numirea noului procuror-sef

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de revocare din functie a sefei DNA Laura Codruta Kovesi, decretul care a fost publicat in Monitorul Oficial. Din acest moment, seful statului nu mai controleaza.

Procurorul Anca Jurma, delegat la conducerea DNA

Procurorul Anca Jurma, sef al Serviciului de cooperare internationala si programe din Directia Nationala Anticoruptie si fost consilier al Laurei Codruta Kovesi a fost delegata in functia de procuror sef al DNA, anunta Parchetul General.

Anca Jurma va asigura interimatul la DNA. Cine este noua sefa a institutiei

Anca Jurma, procuror in cadrul DNA, va fi sef delegat interimar .

Kovesi NU are incredere in DNA si refuza sa lase un adjunct la conducere: Consiliera sa Anca Jurma a fost desemnata procuror sef interimar al DNA

Fostul procuror sef al DNA Laura Codruta Kovesi dovedeste faptul ca nu are incredere in institutia pe care o conduce si refuze sa lase interimar la DNA unuldin adjuncti, cum ar fi fost normal. Consiliera.

Procurorul Anca Jurma, fost consilier al lui Kovesi, preia interimatul la sefia DNA

Procurorul Anca Jurma, fostul consilier al Laurei Codruta Kovesi, va asigura interimatul la sefia DNA, dupa ce a fost delegata in aceasta functie de catre Procurorul General, Augustin Lazar. Ministerul Justitiei a anuntat demararea procedurii de selectia a noului sef al DNA, procedura ce urmeaza sa se incheie in data de 30 iulie.

Anca Jurma, delegata in functia de procuror sef al DNA

Procurorul general Augustin Lazar a emis luni ordinul prin care Anca Jurma a fost delegata in functia de procuror sef al DNA.

Seful interimar al DNA a fost ALES! Cine o va inlocui temporar pe Kovesi la conducerea parchetului (FOTO)

Marius Iacob, procurorul sef adjunct al DNA, va asigura interimatul la sefia DNA, dupa ce Laura Codruta Kovesi a fost revocata din functie,pana va fi delegata o alta persoana la conducerea DNA, potrivit.

Dragnea, dupa revocarea sefei DNA: Nu e o victorie pentru nimeni. Bucuria va fi cand aceasta tara se va elibera

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA nu-i o victorie pentru nimeni. Este doar o masura mica dintr-un complex de masuri care sa se intample in perioada urmatoare, a.

Florin Iordache, dupa revocarea sefei DNA: Nu cred ca se mai pune problema suspendarii presedintelui Iohannis

Florin Iordache s-a aratat multumit de decizia presedintelui Klaus Iohannis de a semna revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA. Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )