Libnet.ro
UNICEF

19:15

REVISTA PRESEI: Cum se catara Corlatean pe tragedia accidentului din Muntenegru.

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI: Cum se catara Corlatean pe tragedia accidentului din Muntenegru.

Ziarul Curentul se deschide astazi cu articolul intitulat Cum se catara Corlatean pe tragedia accidentului din Muntenegru. Jurnalistii sustin ca Ministerul de Externe de la Bucuresti, condus de Titus Corlatean, a actionat prost si cu intarziere in cazul accidentului din Muntenegru, lasand impresia generala de incompetenta, desi, la nivelul institutiei exista oameni care au gestionat numeroase crize externe de-a lungul timpului. Jurnalistii de la cotidianul Adevarul comenteaza astazi . continuă pe România Liberă

Corlatean: Autoritatile romane s-au miscat repede in cazul accidentului din Muntenegru.

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, aflat la Podgorita, a declarat, luni seara, ca autoritatile romane s-au miscat foarte repede in cazul accidentului din Muntenegru si au comunicat atunci cand au avut informatia certificata de autoritatile din Muntenegru, informeaza Mediafax. Corlatean a fost intrebat, intr-o interventie la Digi Tv, ce raspunde acuzatiilor la adresa vitezei de reactie a autoritatilor romane in cazul accidentului din Muntenegru. In Romania intotdeauna vor exista voci .

Corlatean: Autoritatile romane s-au miscat foarte repede in cazul accidentului din Muntenegru

Titus Corlatean, minstrul de Externe, a sustinut, ieri, ca autoritatile romane s-au miscat foarte repede in cazul accidentului din Muntenegru si au comunicat atunci cand au avut informatia certificata de autoritatile din Muntenegru, conform surselor de presa.

Un supravietuitor al accidentului din Muntenegru a dezvaluit cum s-a petrecut tragedia

Un supravietuitor al accidentului din Muntenegru, citat de ziarul Ring, sustine ca soferul conducea cu viteza mare si a facut o depasire riscanta. Guvernul a cerut o ancheta la firma de transport care a pus.

REVISTA PRESEI 25.06.2013

ADEVARUL *Accidentul din Muntenegru: filmul tragediei din defileul groazei Dupa accidentul de autocar din Muntenegru, soldat cu moartea a 18 romani si ranirea altor 29, supravietuitorii retraiesc clipele de cosmar, in timp ce autoritatile romane inca nu au reusit sa identifice toate victimele.

Romanii, solidari cu victimele accidentului din Muntenegru. Peste 500 de oameni au donat sange pentru raniti

Romanii sunt solidari cu victimele accidentului din Muntenegru si au demonstrat acest lucru donand sange. Pana la ora 13. 00, peste 500 de oameni au donat sange la Centrul de Transfuzii Bucuresti. Alte zeci de.

Una dintre victimele accidentului din Muntenegru a fost externata de la Spitalul Elias

O femeie internata la SpitalulElias, victima a accidentului din Muntenegru, a fost externata miercuri dimineata. La acelasi spital, au ramas internate trei persoane, toate fiind in stare stabila,.

Cadavrele victimelor accidentului din Muntenegru, identificate

Toate cele 18 cadavre ale victimelor accidentului din Muntenegru au fost identificate, a anuntat, astazi de dimineata, Salem Abdu, medic legist sef la Institutul National de Medicina Legala, transmit sursele de presa.

Unde se poate dona sange pentru victimele accidentului din Muntenegru

Persoanele care doresc sa doneze sange pentru victimele accidentului din Muntenegru pot merge, incepand de miercuri dimineata, la Institutul National de Hematologie, informeaza Ministerul Sanatatii intr-un c.

Ajutor financiar pentru familiile victimelor accidentului din Muntenegru

Deputatii au tinut, marti, un moment de reculegere in memoria victimelor accidentului din Muntenegru. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat ca va dona o suma din fondul Camerei pentru famil.

Sa merg la Biserica, aceasta este dorinta unei supravietuitoare a accidentului din Muntenegru

Vreau sa merg la Biserica, sa ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat sa traiesc, a afirmat una dintre supravietuitoarele accidentului din Muntenegru, intr-un interviu acordat lui Mihai Gadea, pentru.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )