Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ancheta la cel mai mare procesator de lemn din Romania

Antena3 Antena3,
Ancheta la cel mai mare procesator de lemn din Romania

Ancheta la cel mai mare procesator de lemn din Romania. Ministerul Mediului verifica acuzatiile privind taierile ilegale de lemn. Surse din minister afirma ca in acest moment mai multi inspectori din cadul. continuă pe Antena3

Marius Copil a devenit cel mai bine clasat roman din ATP

Jucatorul de tenis Marius Copil l-a depasit pe Victor Hanescu si a devenit cel mai bine clasat roman din ATP. Copil a urcat pe locul 177, in timp ce Hanescu se apropie de pozitia 200.

Cea mai mare expozitie de camioane din Sud-Estul Europei, in weekend in Bucuresti

T-Festival , cel mai mare festival dedicat transportatorilor din Sud-Estul Europei, organizat de Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) are loc la Bucuresti intre 8 si 10 mai, la complexul expozitional Romexpo.

Petrom, desemnat cel mai de incredere brand de benzinarii din Romania, pentru al zecelea an consecutiv

Reteaua de statii Petrom, operate de grupul OMV Petrom, cel mai mare producator de titei si gaze din sud-estul Europei, a fost votat cel mai de incredere brand de benzinarii din Romania, pentru al zecelea an.

Petrom, desemnat cel mai de incredere brand de benzinarii din Romania, pentru al zecelea an consecutiv

Reteaua de statii Petrom, operate de grupul OMV Petrom, cel mai mare producator de titei si gaze din sud-estul Europei, a fost votat cel mai de incredere brand de benzinarii din Romania, pentru al zecelea an.

Sondaj Trusted Brands: Adevarul este de cinci ani ziarul in care romanii au cea mai mare incredere

Adevarul isi pastreaza pozitia de cel mai de incredere cotidian din Romania pentru a cincea oara consecutiv, potrivit studiului Trusted Brands 2015 Marcile in care au incredere romanii.

Un milion de vizitatori la cel mai mare Centru de Distractii din Transilvania in prima luna de la deschidere

Coresi Shopping Resort, o investitie de 60 de milioane de euro se dovedeste a fi una de succes. Este primul mall de mari dimensiuni din Brasov.

Sediile din Romania ale austriecilor de la Holzindustrie Schweighofer, verificate de Ministerul Mediului: Exista suspiciuni legate de acceptarea lemnului din taierile ilegale

Echipe ale Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor /MMAP/ deruleaza o actiune de control la compania Holzindustrie Schweighofer, mai precis la sediile din Romania, respectiv in Sebes si Radauti, au.

Sediile din Romania ale firmei austriece, Holzindustrie Schweighofer, controlate de echipe ale Ministerului Mediului

Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor /MMAP/ au derulat o actiune de control la compania Holzindustrie Schweighofer, mai precis la sediile din Romania, respectiv in Sebes si Radauti, au declarat, joi, surse ministeriale, potrivit Agerpres.

REVISTA PRESEI: De ce pretul benzinei din Romania este mai mare decat in toate statele din regiune

In ziarele de luni, citim despre pretul benzinei din Romania, o inventie care ar putea revolutiona chirurgia, domeniile in care firmele mici si mijlocii ar putea fi cel mai competitive si ar putea primi finantare de la UE, dar si despre cum ar putea fi imbunatatit sistemul de educatie preuniversitar.

Preturile carburantilor, majorate in intreaga UE. Romanii platesc cel mai mult pentru un litru de benzina

Pretul benzinei a crescut cu 13% de la inceputul acestui an si a redevenit mai mare decat cel al motorinei, pentru care s-a inregistrat o majorare de 7%, potrivit datelor publicate de Comisia Europeana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )