Libnet.ro
UNICEF

22:31

Cea mai mare expozitie de camioane din Sud-Estul Europei, in weekend in Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cea mai mare expozitie de camioane din Sud-Estul Europei, in weekend in Bucuresti

T-Festival , cel mai mare festival dedicat transportatorilor din Sud-Estul Europei, organizat de Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) are loc la Bucuresti intre 8 si 10 mai, la complexul expozitional Romexpo. continuă pe Wall-Street Ro

EGS-zs8-1, galaxia care se afla la cea mai mare distanta de Terra

Astronomii de la doua universitati americane au descoperit o galaxie care se afla la cea mai mare distanta in spatiu si in timp fata de Pamant, potrivit Science Daily si space. com.

Sondaj: Cea mai mare parte a britanicilor ar sustine mentinerea tarii lor in UE, in cadrul unui referendum

Cea mai mare parte a britanicilor ar sustine mentinerea tarii lor in Uniunea Europeana, in cadrul unui viitor referendum, arata un sondaj comandat de publicatia The Times. Numai 18 la suta dintre britanici.

Romania va fi reprezentata de trei proiecte la Intel ISEF, cea mai mare competitie de stiinta si inginerie dedicata liceenilor

Romania va fi reprezentata in acest an la Intel International Science and Engineering Fair ISEF Intel ISEF), cea mai mare competitie de stiinta si inginerie din lume dedicata liceenilor, de sase elevi cu trei proiecte. Acestea acopera domenii precum instrumentele optice configurabile, energiile regenerabile si aplicatiile pentru smartphone;.

Sondaj Trusted Brands: Adevarul este de cinci ani ziarul in care romanii au cea mai mare incredere

Adevarul isi pastreaza pozitia de cel mai de incredere cotidian din Romania pentru a cincea oara consecutiv, potrivit studiului Trusted Brands 2015 Marcile in care au incredere romanii.

SONDAJ Avangarde: Iohannis, Regele si Kovesi, personalitatile cu cea mai mare incredere. Isarescu ajunge pe locul IV

Presedintele Klaus Iohannis, Regele Mihai si Laura Codruta Kovesi, sefa DNA, sunt ocupantii podiumului in ceea ce priveste increderea in randul romanilor, potrivit unui sondaj Avangarde. Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, care s-a situat o buna bucata de vreme pe primul loc in clasament, ajunge pe pozitia a patra, dupa sefa DNA.

Subiectele zilei: Leoaica tanara, iubirea. 90.000 de lei l-ar fi costat pe Nichita detectivii particulari, dar a folosit angajatii primariei; Cat de mare este, de fapt, cea mai mare nerealizare a lui Victor Ponta; UE inchide usa Moldovei, Ucrainei si Geo

Inventia unor romani le arata chirurgilor cat sa taie. Ideea care poate revolutiona operatiile prin care sunt indepartate tumorile. O echipa de cercetatori de la Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Microtehnologie - ITM Bucuresti s-a aflat printre premiatii cu aur ai ultimei editii a Salonului International de Inventii de la Geneva. Monica Macovei: Voi face tot ce imi sta in putinta sa nu se ridice MCV. Monica Macovei crede ca Victor Ponta s-a facut de ras cand a cerut, acum o saptamana, ridicarea Mecanismului de Cooperare si Verificare in timp in ce in tara se respingea ridicarea imunitatii unui parlamentar sau se discuta posibilitatea eliminarii arestarii preventive.

Topul despagubirilor platite de Omniasig in anul 2014: Suma totala a despagubirilor platite in urma tragicului accident rutier din Muntenegru a depasit 4,5 milioane de euro

Omniasig VIG, asigurator care s-a situat pe primul loc in piata in functie de valoarea totala a despagubirilor platite in 2014, conform datelor ASF, a dat publicitatii joi un top detaliat al celor mai mari daune achitate in cursul anului precedent, pentru polite CASCO, RCA si Property. Cea mai mare despagubire platita anul trecut de acest asigurator a fost de 8,24 milioane lei, achitata ca urmare a unui incendiu produs la un depozit, in baza unei polite de tip Property. Asiguratorul a mai anuntat ca suma totala a despagubirilor platite pentru toate dosarele RCA si CASCO deschise in urma tragicului accident rutier al autocarului cu turisti romani produs in Muntenegru in iunie 2013 a depasit 4,5 milioane de euro.

Ancheta la cel mai mare procesator de lemn din Romania

Ancheta la cel mai mare procesator de lemn din Romania. Ministerul Mediului verifica acuzatiile privind taierile ilegale de lemn. Surse din minister afirma ca in acest moment mai multi inspectori din cadul.

Singurul parc cu dinozauri din Sud Estul Europei se inaugureaza la Rasnov de 1 iunie

Parcul cu dinozauri se intinde pe 1,4 hectare. Aici vor putea fi admirati 45 de dinozauri in marime naturala, asezati in ordinea evolutiei lor in preistorie. Biletul de intrare va costa intre 25 si 30 de lei de adult.

Huawei P8, in flacari: Chinezii au facut cea mai nebuneasca reclama pentru noul flagship

Focul este un element dificil de capturat in poze. Nu numai ca este periculos, dar luminozitatea variaza mult, expunerea lunga rezulta in motion blur si contrastul dintre subiect si flacari este mare. Toate acestea ne dau de inteles un singur lucru: daca vrei sa faci o poza buna in care sa ai flacari, ai nevoie [] Huawei P8, in flacari: Chinezii au facut cea mai nebuneasca reclama pentru noul flagship Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )