Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ancheta continua in cazul jafului din Otopeni, unde doua bancomate au fost aruncate in aer. Autorii inca sunt cautati: Ceva nu a mers in modul lor de operare (VIDEO)

B1 B1,
Ancheta continua in cazul jafului din Otopeni, unde doua bancomate au fost aruncate in aer. Autorii inca sunt cautati: Ceva nu a mers in modul lor de operare (VIDEO)

Investigatia privind jaful din Otopeni este in plina desfasurare. Dupa ce hotii au aruncat in aer doua bancomate ale unei banci comerciale, politistii continua cercetarile pentru gasirea autorilor,. continuă pe B1

Explozie la o banca din Otopeni! Doua bancomate au fost aruncate in aer

Alerta maxima langa Capitala! O explozie a avut loc la parterul unui bloc din Otopeni, unde 2 bancomate au fost aruncate in aer. Cei care au alertat autoritatile au fost chiar locuitorii din zona.

FOTO Masina unui angajat al SRI, furata, apoi incendiata. Anchetatorii nu exclud ca autoturismul sa fi fost folosit in cazul bancomatelor din Otopeni

Autoturismul unui angajat al Serviciului Roman de Informatii SRI) a fost gasit facut scrum, in comuna Gruiu din judetul Ilfov. Masina fusese furata noaptea trecuta si nu este exclus sa fi fost folosita in atacul dat la bancomatele din Otopeni si apoi incendiata.

Digi24: Noi detalii despre jaful de la bancomatele din Otopeni: ce aveau autorii pe fata si in ce consta metoda pizza slide aplicata

Autorii atacului cu explozibil la doua bancomate din Otopeni aveau fetele acoperite cu masti chirurgicale si erau imbracati in pelerine verzi cand au comis atacul. Anchetatorii au stabilit si metoda folosita pentru.

Trei tineri retinuti in cazul baiatului din Targu Jiu batut de mai multi adolescenti

Trei persoane au fost retinute, miercuri, pentru 24 de ore, in cazul baiatului din Targu Jiu, batut de mai multi tineri, informeaza, un comunicat al Politiei remis presei.

Orasul din Europa unde femeile nu au voie sa nasca. Ce se intampla, de fapt, daca mori acolo

Intr-un oras din Europa femeile nu au voie sa nasca. Localitatea are tot felul de legi si de reguli nemaiauzite, insa nu au nimic de-a face cu vreun cult sau vreo religie bizara, acestea fiind mai degraba dictate de motive pur stiintifice. Incredibil, dar adevarat. intr-un oras din Europa femeile nu au voie sa nasca, .

Orasul din Romania unde se traieste cel mai bine. Toti romanii vin aici pentru un salariu mare

In Romania, in afara de costul vietii, care este in mare parte acelasi, exista si alti cativa factori importanti care influenteaza decizia de a alege un oras fata de altul. Am facut un pic de cercetare in aceasta privinta si am aflat care este orasul in care se traiste cel mai bine. Orasul din Romania .

Doua bancomate au fost sparte la parterul unui bloc din Otopeni. Politistii efectueaza investigatii

Doua bancomete din orasul Otopeni au fost sparte in dimineata zilei de marti. Evenimentul s-a petrecut la o banca ce se afla la parterul unui bloc. Politistii efectueaza verificari pentru a stabili pagubele.

Politia, despre bancomatele detonate din Otopeni: Desfasuram activitati in legatura cu dispozitivele explozive. Avem un cerc de suspecti

Cristian Gheorghe, comisarul sef al Directiei de Investigatii Criminale din Politia Romana, a anuntat ca in acest moment se desfasoara activitati in legatura cu dispozitivele explozive cu care au fost ar.

Lista celor 43 de localitati din Romania unde scoala incepe exclusiv online

Noul an scolar incepe exclusiv online in 43 de localitati din Romania, din cauza numarului mare de cazuri de infectie cu coronavirus. Majoritatea sunt localitati mici, insa printre ele se numara si orase precum Ghimbav sau Faurei. in toate aceste localitati, incidenta cazurilor de coronavirus este mai mare de 3 la mia de locuitori. Vezi in articol lista celor 43 de localitati.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )