Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ancheta la final dupa moartea suspecta a procuroarei DNA

Antena3 Antena3,
Ancheta la final dupa moartea suspecta a procuroarei DNA

Expertiza in cazul mortii procurorului DNA este gata! Anchetatorii urmeazasastabileascadacaLuminita Sega a fost sau nu otravita. Moartea suspectaa procurorului care a avut. continuă pe Antena3

Dej: Barbat gasit mortin casa. Politistii considera moartea suspecta

Un barbat din Dej a fost gasit mort in locuinta sa, iar Politia a deschis un dosar de moarte suspecta. Motivul pentru care autoritatile considera moartea una suspecta ar fi faptul ca barbatul avea.

Dupa moartea Ionelei PRODAN, muzica populara romaneasca este ZGUDUITA de o noua veste TERIBILA: Din pacate, este vorba de indragita artista...

Dupa ce moartea artistei Ionela Prodan a indoliat o tara intreaga, o noua veste zguduie muzica populara romaneasca. ArtistaMaria Butaciu, in varsta de 78 de ani, se afla in coma, iar medicii fac.

ILIE NASTASE e DEVASTAT! Decizie RADICALA dupa moartea surorii lui: in aceste momente grele...

Dupa ce a avut, in doua randuri, probleme cu Politia Rutiera, Ilie Nastase a mai primit o veste devastatoare vineri. Sora lui, Georgeta, a murit, la 73 de ani, dupa o lunga suferinta. in acest context,.

Mesaje emotionante dupa moartea bloggeritei romance care s-a sinucis. Parca e un vis urat ce s-a intamplat

Bloggerita Raluca Rosu a murit la 28 de ani, dupa ce s-ar fi aruncat de la etajul 6 al apartamentului sau. Aceasta a fost gasita fara suflare in fata blocului sau din sectorul 6 al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )