Libnet.ro
UNICEF

09:00

ILIE NASTASE e DEVASTAT! Decizie RADICALA dupa moartea surorii lui: in aceste momente grele...

B1 B1,
ILIE NASTASE e DEVASTAT! Decizie RADICALA dupa moartea surorii lui: in aceste momente grele...

Dupa ce a avut, in doua randuri, probleme cu Politia Rutiera, Ilie Nastase a mai primit o veste devastatoare vineri. Sora lui, Georgeta, a murit, la 73 de ani, dupa o lunga suferinta. in acest context,. continuă pe B1

Prima reactie a lui Ilie Nastase, dupa moartea surorii sale: Va rog pe voi toti sa....

Ilie Nastase a anuntat pe o retea de socializare decesul surorii sale, Georgeta Kornmann, in varsta de 73 de ani, cerand tuturor sa inteleaga nevoia de intimitate a familiei sale. Viata este o.

Brigada Rutiera, informatii DEVASTATOARE despre Ilie Nastase. Ce a facut fostul tenismen dupa ce a fost oprit de politisti (VIDEO)

Ilie Nastase s-a ales cu doua dosare in doar cateva ore. Dupa ce vineri dimineata a fost luat pe sus de politisti pentru ca a fost prins beat la volan si s-a certat cu agentii, putin mai tarziu a fost din.

A murit sora lui Ilie Nastase

Ilie Nastase a anuntat, vineri, peFacebook, moartea surorii sale, Georgeta Kornmann, in varsta de 73 de ani.

Sora fostului tenismen Ilie Nastase a murit

Fostul tenismen Ilie Nastase a anuntat, vineri, pe Facebook, decesul surorii sale, Georgeta Kornmann, in varsta de 73 de ani.

Prima reactie a lui Brigitte, dupa ce Ilie Nastase a fost prins baut la volan si incatusat: Mi se pare penibil

Brigitte Sfat reactioneaza dupa ce a aflat despre scandalul cu Politia in care este implicat sotul ei, Ilie Nastase. Nu am de ce sa ma mai interesez de Ilie, nici nu mai vorbesc cu el. El a fost la club a.

Sora lui Ilie Nastase a MURIT, dupa SCANDALUL dintre fostul tenismen si politisti

Ilie Nastase a mai primit azi noapte o lovitura sub centura dupa scandalul pe care l-a avut cu politistii, sora lui, Georgeta, a murit la 73 de ani, dupa clime lungi de suferinta. Fostul tenismen a avut.

PRIMA REACTIE a lui Brigitte dupa ce Ilie Nastase a fost incatusat: Om in club, la 72 de ani. Penibil! Daca a fost cu doua domnisoare... (VIDEO)

Ilie Nastase s-a ales cu doua dosare in doar cateva ore. Dupa ce vineri dimineata a fost luat pe sus de politisti, pentru ca a fost prins beat la volan si s-a certat cu agentii, putin mai tarziu a fost din.

Ilie Nastase, nou scandal cu Politia. A fost oprit a doua oara, dupa ce a condus fara permis un scuter

Ilie Nastase a fost oprit a doua oara de politisti, in doar cateva ore. Acesta venise la Spitalul Floreasca. A stat de vorba cu reporterii, pentru prima data dupa incidentul de dimineata, insa problemele.

PRIMA REACTIE a lui Ilie Nastase dupa ce a fost iNCATUSAT si DUS LA POLITIE: M-a dat cu fata de asfalt, s-a urcat unul pe mine si .../ O sa ma duc la CEDO. Nu ma duc la doamna Dan, ca nu o ...

Ilie Nastase a a fost implicat vineri dimineata intr-un scandal urias cu Politia Rutiera din Capitala dupa ce a fost prins intr-o vizibila stare de ebrietate la volan si a refuzat sa se.

Reactia lui Ilie Nastase, dupa incidentul cu politistii: Erau fericiti ca au prins un peste mai mare. Nu actionau asa nici daca eram cel mai mare terorist

Fostul tenismen Ilie Nastase a fost incatusat si i s-a facut dosar penal, dupa un incident care a avut loc vineri dimineata, in jurul orei 5. 00, la iesirea din Parcul Herastrau. Acesta a fost oprit de.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )