Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ancheta la un liceu din Iasi, dupa ce mai multe cataloage au fost distruse

Antena3 Antena3,
Ancheta la un liceu din Iasi, dupa ce mai multe cataloage au fost distruse

Ancheta la un liceu din Iasi, dupa ce mai multe cataloage, dar si computerul directorului au fost distruse. Politistii si reprezentantii conducerii Liceului Tehnologic Victor Mihailescu Craiu din. continuă pe Antena3

VIDEO FOTO Rusii au reusit sa stopeze, cel putin temporar, constructia unei catedrale pe spatiul verde in Ekaterinburg, dupa mai multe zile de proteste

Proiectul de a construi o catedrala ortodoxa in Ekaterinburg este suspendata, a anuntat joi primarul orasului rus, dupa mai multe zile de demonstratii si confruntari pe locul unde era planuita constructia, relateaza AFP.

Zece cataloage de la un liceu din Iasi, gasite ARSE. Politistii iau in calcul varianta unui elev nemultumit care s-a razbunat

Zece cataloage de la un liceu tehnologic din Iasi au ars, in acest caz a fost demarata o ancheta. Incidentul a avut loc in localitatea Belcesti, in noapte de joi spre vineri. Inspectoratul Scolar Judetean.

Primarul din Iasi, reactie la acuzele lui Dragnea: E nefondata acuzatia ca au fost batuti batrani. Avem filmari

Dupa mitingul PSD de la Iasi, care a fost la un pas sa degenereze in violente, Liviu Dragnea a sustinut ca oameni batrani ar fi fost agresati fizic de contra-manifestanti. Nu a probat aceasta afirmatie, dar ministrul de Interne a anuntat imediat ca cele spuse vor fi cercetate de procurori si politisti. Dupa mitingul PSD [] .

FOTO Inundatii in mai multe localitati din Bistrita-Nasaud, zeci de persoane au fost evacuate dupa ce apa le-a intrat in case

Zeci de case, curti si gospodarii din mai multe localitati din judetul Bistrita-Nasaud au fost inundate, miercuri seara, in urma precipitatiilor din ultimele ore, iar cateva zeci de persoane au fost evacuate de pompieri intrucat apa le intrase in locuinte. Mai multe drumuri au fost blocate de aluviuni, iar localnicii din comuna Budacu de Jos au fost avertizati prin Ro-Alert ca pe raul Budac a fost depasita cota de inundatii cu 60 de centimetri.

Doi barbati risca ani grei de puscarie dupa ce au furat mai multe bunuri dintr-o manastire din Drochia

Doi recidivisti risca pana la 12 ani de inchisoare dupa ce, la inceputul lunii aprilie, au furat din manastirea din satul Nicoreni, raionul Drochia, mai multe bijuterii din aur si argint donate de enoriasi. Procuratura a finalizat urmarirea penala si a expediat dosarul de invinuire a celor doi in judecata, transmite IPN.

Sofer pericol public, dupa ce a consumat substante halucinogene. A urcat la volan si a distrus mai multe masini

Un tanar a urcat drogat la volan si a lovit mai multe masini. Politia a fost sesizata de alti soferi care au observat ca acesta conducea haotic pe strazile Devei.

Dosar de moarte suspecta dupa ce un barbat a fost gasit inecat in raul Arges. Victima disparuse de mai multe luni

Un barbat, dat disparut in urma cu mai bine de 4 luni, a fost gasit inecat in raul Arges. Mai multe echipaje al ISU Calarasi au fost solicitate sa intervina miercuri dimineata pentru scoaterea cadavrului la mal, in satul Clatesti, din comuna Mitreni.

Guvernul aproba indicatorii studiului de fezabilitate pentru spitalul regional din Iasi. Teoretic, pasul urmator ar fi depunerea cererii de finantare la Comisia Europeana

Guvernul va adopta marti indicatorii tehnici pentru studiul de fezabilitate pentru construirea spitalului regional din Iasi, pasul urmator fiind depunerea cererii de finantare la Comisia Europeana, a precizat premierul Viorica Dancila, la inceputul sedintei Executivului.

Cod galben de furtuna in Bucuresti si in mai multe judete ale tarii

ANM a emis cod galben de furtuna pentru Bucuresti si mai multe judete ale tarii. Cod Galben Valabil de la :17-05-2019 ora 14:25pana la :17-05-2019 ora 15:30 In zona :Mun.

Mai multe scoli si gradinite din Salaj, propuse pentru desfiintare. Oficial ISJ: in unele unitati mai sunt doi-trei copii

Pe fondul scaderii numarului de scolar si prescolari, an de an tot mai multe unitati de invatamant dispar de pe harta scolara a judetului Salaj.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )