Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ancheta la un liceu din Vaslui dupa ce mai multor elevi li s-a facut rau dupa administrarea unui vaccin

Hotnews Hotnews,
Ancheta la un liceu din Vaslui dupa ce mai multor elevi li s-a facut rau dupa administrarea unui vaccin

Inspectoratul Scolar Judetean Vaslui a declansat, vineri, o ancheta la un liceu din municipiul Vaslui, dupa ce mai multi elevi din aceeasi clasa au lesinat sau li s-a facut rau dupa administrarea unui vaccin, doua ambulante ajungand la unitatea de invatamant pentru a prelua adolescentii respectivi, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Ancheta la un liceu din Vaslui dupa ce mai multor elevi li s-a facut rau din cauza unui vaccin

Inspectoratul Scolar Judetean ISJ) Vaslui a declansat, vineri, o ancheta la un liceu din municipiul Vaslui, dupa ce mai multi elevi din aceeasi clasa au lesinat sau li s-a facut rau dupa administrarea unui vaccin, doua ambulante ajungand la unitatea de invatamant pentru a prelua adolescentii respectiv, transmite Mediafax.

Ancheta la un liceu din Vaslui: Elevii, imbolnaviti de un vaccin.

Inspectoratul Scolar Judetean Vaslui a declansat, vineri, o ancheta la un liceu din municipiul Vaslui, dupa ce mai multi elevi din aceeasi clasa au lesinat sau li s-a facut rau dupa administrarea unui vaccin, potrivit Realitatea. net Doua eleve de 16 ani de la Liceul Emil Racovita, colege de clasa, au lesinat in urma administrarii vaccinului impotriva tetanosului si difteriei, una dupa zece minute de la imunizare, iar cealalta dupa aproximativ doua ore dupa ce a fost injectata de catre .

Egiptul si-a rechemat ambasadorul din Israel, dupa raidurile din Fasia Gaza

Presedintele Egiptului, Mohamed Morsi, a decis rechemarea ambasadorului din Israel dupa raidurile aeriene israeliene de miercui, din Fasia Gaza, relateaza Business Insider. Mohamed Morsi a decis atat rechemarea.

Primarul din Navodari, audiat de DNA. Nicolae Matei a incercat sa ofere mita mai multor politisti pentru terenuri

Primarul din Navodari, Nicolae Matei, este audiat, miercuri seara, de catre procurorii anticoruptie, la sediul central al DNA, in legatura cu presupuse fapte de coruptie in care ar fi implicat edilul, .

Zece eleve de liceu din Arges, cazute in plasa proxenetilor

Zece eleve din Arges visau sa scape de saracie la bratul barbatilor pe care ii iubeau, dar ei le-au obligat sa se prostitueze. Tinerele au fost racolate de membrii unei retele de trafic de persoane, chiar in.

Sumudica a plecat de la U Cluj dupa mai putin de o saptamana

La doar cateva zile dupa ce preluase functia de antrenor al echipei U Cluj, antrenorul Marius Sumudica a si demisionat. El a invocat ca motiv al retragerii conditiile improprii gasite la Cluj. Sumudica a.

Inspectie la cea mai VECHE CENTRALA NUCLEARA din SUA, dupa trecerea uraganului Sandy.

Autoritatea pentru siguranta nucleara din Statele Unite NRC) a anuntat, marti, lansarea unei misiuni de inspectie la centrala din Oyster Creek, cea mai veche din tara, unde a fost declansata o procedura de alerta dupa trecerea uraganului Sandy, la sfarsitul lui octombrie, informeaza Mediafax. Intr-un comunicat, NRC explica faptul ca trei dintre anchetatorii sai lucreaza in aceasta centrala situata in New Jersey est) ca raspuns la intrebarile ridicate de impactul uraganului Sandy asupra .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )